[]

500es çok acil yardım rica ediyorum...

merhaba,

özetle davutpaşa-yıldız içinde bulunan teknoparktaki bir firmadan iş teklifi aldım, sabah 8de işbaşı yapıyorlar, küçükyalı-bostancı tarafından bu otobüsle tek vasıta gitme gibi bir niyetim var,

iett'nin sitesinden baktım 7 civarı bineceğim durakta oluyormuş, bu saatte binebilirsem 1.köprü trafiğine kalır mıyım? yaklaşık 60-70 dakikada yıldız'a varmış olur muyum?

metro + metrobüs daha zor oluyor,
o saatte köprü trafiği ve bu hatla ulaşımla ilgili bilgisi olan yardımcı olursa süper olur.

teşekkürler

 
O saat tam köprü trafiği saati. Ağlatır o trafik. 60 dakika imkansız. Cevizlibağ'a belki Deniz otobüsü ile Kabataş + Tramvay ile Cevizlibağ'a ulaşmanız daha rahat olabilir, Cevizlibağ'dan Teknopark'a servis kalkıyor zaten ama deniz otobüsü biraz pahalı. Maaşınıza değerse bu da güzel bir alternatif.


  • aychovsky  (23.11.14 12:24:01) 
16d+metrobüs yapabilirsiniz Bostancı'dan. Tahmini 1 saat civarı bir sürede Cevizlibağ'da olursunuz. Cevizlibağ'dan da okulun ringini kullanarak totalde 1 saat 15 dakika gibi bir sürede okula varmanız mümkün.


  • Octavarium  (23.11.14 12:31:56) 
ne zaman başlayacaksın yarın mı? değilse yarın sabah kalk bir deneme sürüşüne çık! şoföre sor olmadı. ama bence 60-70 dakika'da gidersin gibi geldi bana. en kötğ biraz daha erken kalkıp bineceksin. aktarmalar yorar adamı. biraz daha erken kalkıp binersin.


  • anti-kahraman  (23.11.14 12:34:42) 
metrobüsü davutpaşa'ya 9'da gitmek için kullanmıştım ve hergün çekilecek şey değil demiştim,
uzunçayır durağında 7:10 gibi olsam yine balık istifi metrobüslere maruz kalır mıyım? işin zaten çok yoğun olduğunu tahmin ediyorum, bir de yorgun argın gitmek istemiyorum...

  • bcdhms  (23.11.14 12:36:50) 
@anti-kahraman, aklımdaki tam olarak buydu, ama 5:10da tuzladan kalkıyormuş ilk otobüs ve 7 gibi bostancı'ya geliyormuş, yarın başlamayacağım ama yarın cevap vereceğim dedim :) aktarmalar yakın da olsa çok yoruyor.

olmadı yarın kafayı kırıp deneyeceğim evet.
  • bcdhms  (23.11.14 12:39:02 ~ 12:40:35) 
07:55'de davutpaşa'da olması lazım normal şartlarda :)) sen en iyisi atla git yarın. ne olcak. hem bir keşif gezisi olur

mobil.iett.gov.tr
  • anti-kahraman  (23.11.14 13:00:53 ~ 13:01:47) 
Marmaraya gelirsen , KAzlıçeşmeye gelip ordan kampüs içine giren otobüslerle gelebilirsin.

500esle ya da herhangi bir şeyle geldin diyelim. Okulun girişinde in. Çünkü teknopark içine giden servisler var, ya Cevzlibağdan kalkıyor, ya da okul girişinden. Ücretsiz bu servisler. Okula gidenle teknoparka giden servisler ayrı, okula gidenlerle de gidebilirsin ama para ödemen gerekiyor ve indikten sonra yürümen.

Cevizlibağa gelirsen köprü altında bekleyenleri göreceksin. Onlar okul servisi için bekliyorlar. Biraz daha gerideyse teknopark servisi var.
  • Cursed Chico  (23.11.14 13:39:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.