[]

Beylikdüzü Migros Burger House bize kalpazan muamelesi yaptı

Beylikdüzü migrosun ordaki Burger House'a gittik geçen gün, arkadaş yeni para çekmişti. 65 lira hesap geldi, arkadaş gıcır 100 liralıklardan verdi, biz hesap üstünü beklerken müdür kılıklı bir adam geldi bu yeni paraların atm ye yatırılırken sorun cıkardıgından bahsetti ve bizden yeni para istedi. Arkadaş sesini cıkarmadı yeni para verdi ama ben çok sinirlendim. Burda da paylaşmak istedim.

Hem gidip 65 liralık hesap cıkarıyoruz, hemde kalpazan muamelesi görüyoruz, duyuru kardişlerimi uyarmak istedim.

Saygılar.

 
Yanınızda başka para olmayabilirdi. Ben 100 TL çekince "Nasıl olsa kaç gün yeter" diye başka para taşımıyorum yanımda. O zaman ne olacaktı? Yeni para ne demek, kaç sene oluyor para değişeli, eski para kalmadı ki. Ama sahte olduklarını düşündüklerinden de olmayabilir, öyle durumlarda hiç acımasızca "Bu para sahte" diyorlar en aşağılayıcı ses tonu ile. Şube müdürü odun bir adam olabilir sadece.


  • aychovsky  (23.11.14 11:58:32) 
Aslında orcıkta küçük çaplı bir çıngar çıkaracaktım ama dua etsinler arkadaşım efendi biri.


  • anonymice  (23.11.14 12:03:06) 
Sen fazla alingan davranmissin bence.adam onlari yatirirken sorun yasiyordur mumkunse yeni para istemis,olmasaydi onu alacakti.bunda bir problem yok.sen sevmediysen gitme bir daha oraya.


  • duptıs  (23.11.14 12:04:54) 
@duptıs

Alakası yok, para bankadan yeni cıkmıstı, gıcır tabir ettiğimiz paralardandı imkanı yok paralar sorun cıkarsın.
  • anonymice  (23.11.14 12:08:49) 
bi daha gidersen menün geldiğinde, bunlar boğazımdan geçerken sorun çıkarıyor yenisini verir misin de aslfkjfsa


  • spirit crusher  (23.11.14 12:21:39) 
anonymice'a katılıyorum, "gıcır para almaz makine" diye bir şey yok. ATM'ler sadece yırtık ve fazla yıpranmış paraları kabul etmez. Adam şüphelenmiş ama emin olamamış, işini garantiye almak istemiş. Ancak yaptığı yanlış, ne o öyle saçma sapan bahane.
Böyle salak insanların başkalarını salak yerine koymaya çalışmalarına sinir oluyorum. Tek akıllı onlar sanki.. Kendileri daha çok rezil oluyorlar.

  • air  (23.11.14 12:22:31) 
Oncelikle Burger housetaki eleman daha kibarca soyleyebilirdi.

Onu geçersek adam doğru söylemiş, atmler benim de kaç sefer gicir parami kabul etmedi, parayi elimle iyice buruşturup tekrar yatirinca kabul etti. Hem de parayi çektiğim ATM kabul etmedi parayi.

Kisaca eleman saçma bi bahane öne sürmemiş, okuzce olağan durumu söylemiş sadece. Ben söylemeye utanirdim
  • yemrem  (23.11.14 13:04:15) 
yemrem'in bahsettiği local bir durum, istisna bir olay. Genelleme yapıp, bahane olarak sunulacak bir şey değil.


  • air  (23.11.14 13:17:43) 
oha bahaneye gel.
her ne nedenle olursa olsun (para sahte olmadikca) kabul etmeleri gerekirdi. sahte para kontrol etme makinasi alsinlar, atm de 100 lirayi almiyosa bankadan yatirsinlar. eger isyeri politikalari geregi 100 / 200 lira kabul etmiyolarsa da bunu kapiya ve kasalarin oldugu yere yazmalari lazim.

  • lamartin  (23.11.14 14:08:53) 
bu arada atmlerin gıcır para almadığı zamanlar oluyor. benim de birkaç kez başıma geldi.


  • boozedin  (23.11.14 14:09:45) 
diyecen ki başka param yok, sahteliğini tespit edebiliyosan çağır polisi işlem yapsın. edemiyosan kabul etmen lazım. illa kabul etmek istemiyosan hesabı ödeyemem çünkü başka param yok.


  • icim urperiyor  (23.11.14 15:25:08) 
çoğu kişinin benimle aynı fikirde olması içimi rahatlatı.

Thank you beyler bayanlar.
  • anonymice  (23.11.14 19:39:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.