[]

Bu tavrı nasıl buluyorsunuz

Ard arda şeffaf odanın bölümlerini izliyorduk arkadaşımla. Aslında uzanıp sohbet ederken o dönüyordu arkada, bize de alternatif konu işte. farkettim ki, güneri civaoğlu her gelen misafirine ne iş yapıyorsa o işi ''çok etkileyici, mükemmel'' yaptığını söylüyor.

eskiden beyazıt öztürkü bu tavrından dolayı eleştirirdim. o zamanlar illa birini tercih edeceksem okan bayülgeni tercih ederdim. sonradan o da bozdu kendini, hep o inermisin çıkarmısında ki kel abimizin ölümünden sonra oldu bunlar, okan çok etkilendi ondan. yani ümid ediyorum ki öyledir.

böyle bir davranış biçimi var, karşısındakini yüzüne karşı övme, onun yapıtğı şeyleri yüceltme.

hayır bunun zaten karşıdaki insana yapılmış bir ayıp, bir zul, bir işkence biçimi olmasını geçtim. dünyanın en büyük yalanını bir insanın gözlerinin içine baka baka söyleyebilme kabiliyetinden sonra, bu adamlara manitaları nasıl inanıyorlar.

bir nevi porn star evliliği gibi mi buşey. yani işte herşey mübah ama işten çıktığında yine o adamdan doğruları konuşmasını bekleyebiliyor muyuz ?

bu tavır, bu sahtelik. yalandan da olsa insanları 1kaç zamanlığına mutlu etme, doğru bir davranış biçimi mi ?

eskiden elimden geldiğince bende yapardım, aslında halen bazen yapıyorum ama. ne bilim. yanlış yoldamıyım dönmelimiyim bilmiyorum.

gerçekten.

 
güneri civaoğlunun hiçbir programını izleyemiyorum zira o kadar elitist ve kasık bir havası var ki, adamı izlerken ben geriliyorum oturduğum yerde. ha keza gelen konuklar da baston gibi duruyor adamın karşısında, hiç samimi bir sohbet dönmüyor.


  • fengari  (23.11.14 01:54:18) 
ben de bazen denk geldikce seyrediyorum. adam hic konu acamiyor. konu bir yerde tikaniyor ilerlemiyor. bilmiyorum size de oyle geldi mi? adam program yapma isini kiviramiyor bence. ama adi var ya yillardir programini surduruyor:)


  • exlibris  (23.11.14 11:05:07) 
güneri hiç bir vasfı olmayan aydın doğan sayesinde el üstünde tutulan birisi. yaptığı bütün işler de hiç bir elle tutulur tarafı olmayan işler...


  • inanmazsan inanma  (23.11.14 11:32:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.