[]

Vicdani azabım/boşboğazlılık

İyi bi üni ve bölümden mezun olduk 4 yakın arkadaşız. Hepimiz de karamsarlık var hiç birimizin aklındaki gibi yürümüyo işler iş bulamadık buldugumuzu begenmeyip ayrıldık , aileme çok fazla maddi yük oluyorum ona çok takıyorum vs vs. B

ugün alsancak ta buluştuk. sürekli bu tip konuları konuşuyoruz.

sonra cadde üstünde bi kahviciye gittik kahve içiyoruz dışarı oturduk ama üstü kapalı bi alan girişi var yani sandalyeler dışarı atılmış şekilde değil.

Neyse sonra bi anda yanımıza biri geldi omzuma dokunup bişey sorabilir miyim dedi. Dönüp baktım yüzü yanmış mıydı kaza mıydı doğuştan mıydı bilmediğim biriydi. Yani allah düşmanımın başına vermesin çok kötü bi durum. Hani yolda görsem çaktırmadan baksam içim sızlar. Mahvolmuş 1 yüz. Ben de son 1 aydır çok kafam bozuk kız arkadaşmla aramıZ pek iyi değil işten ayrılmışım pılımı pırtımı toplayıp ailemin yanına dönmüşüm gelecek hakkında karamsar falanım. Üstüne biraz da patavtaız biriyimdir ağzımdan çıkanı kulağım duymaz bazen öle biriyim.

Neyse o eleman gelip yanımıza söz isteyince ben de ters bi şekilde değil düzgün bi dille 'tabi anlat ama yardım edicek durumumuz pek yok işsisiz' tarzı bişey dedim. Hani elemanın vaktini çalmamak için biraz da o kadar laf anlatıp bizim de 'kusura bakma yardımcı olamayız' deyip mahçup olma duygusu hissetmek istemedim.

Ben öyle deyince eleman bozuldu 1-2 tane homurdandı demek dinlemek bile istemiosunuz tarzında. sitemkar şekilde yanımızdan ayrıldı.

Şimdi eve gelip sakin şekilde düşününce acayip kötü hissettim kendimi. Aaslında bu tip şeylere duyarlı bi insanımdır taksimde soğukta incik boncuk va satan çocuklara para vermek yerine beraber çorba içmeye gidelim deyip beraber çorba içmişliğimiz çok var fakat kötü bi dönemden geçtiğim için o durumda içimden geçirip dışımdan söylemem gereken bişey söyledim.

Nolcakti yani eleman anlatsaydı da yardımcı olamayı deyip biz mahçup olsaydık. Adamın yüzü perişan haldeydi.

Neyse işte durum bu. sorcak bişey de bulamadm anlatmak istedim. Yorumlarınızı merak ediyorum.

 
Kafadaki problemler insanın davranışlarına mutlaka yansıyor. Özellikle sevdiğiniz, nazınızın geçtiği insanlara. Tabii kimi zamanda ruh halinin iyi olmayışından dolayı insan ani kötü tepkiler verebiliyor. Kafa rahat olmadığı için tetikte oluyorsun bir nevi. Olabilir böyle şeyler, ben de çok hassasım bu konularda, karıncayı incitmekten korkarım. Ama işte dediğim gibi kötü şartlar bazen böyle davranmamıza yol açıyor. O arkadaşı görür müsün tekrar bilmem, böyle bir imkanın varsa özür dileyip; derdini dinlemeni öneririm.


  • sorumatik  (23.11.14 00:18:22) 
Haftaya aynı saatte aynı yerde olcam onn dışında pek imkanım yok açıkçası. Ama haftaya bakıncam onu görmek için eyvallah


  • merkezefendi  (23.11.14 00:26:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.