[]

güvenli ve hesaplı aile arabası

Arkadaşlar 18-22bin lira civarında,
2003-2007 modeller arasında bir aile aracı düşünüyorum.
Kaza sırasında güven vermeli, yol tutuşu iyi olmalı. Bagajı çok küçük olmamalı.
Periyodik bakımları ve tamiri servislerinde çok pahalı olmamalı.
İkinci el piyasasında değer kaybı da çok olmamalı.
Birkaç araç üzerinde yoğunlaştım.
Ancak farklı önerilerinizi de bekliyorum.
Ayrıca bu araçlardan herhangi biriyle iyi/kötü tecrübesi olan arkadaşlardan da bilgi rica ediyorum.
Teşekkürler.

Renault Megane Sedan
Renault Clio Symbol
Ford Focus Sedan/Hatchback
Ford Fiesta
Toyota Corolla
Volkswagen Bora

 
favori Toyota Corolla , plase Renault Megane


  • hasanikisalakosmandört  (29.07.09 11:23:14) 
Kesinlikle Corolla


  • babatema  (29.07.09 11:27:39) 
focus


  • fdegir  (29.07.09 11:57:15) 
Honda Jazz ?
www.euroncap.com
www.honestjohn.co.uk
hondajazz.blogspot.com
Bu arada Jazz'ın yeni kasası çıktı bilginiz olsun.
  • Ruprect  (29.07.09 11:57:42) 
yol tutuş diyorsanız "esp" mutlaka olsun, araç 8 çizerken bile toplamak mümkün (misal, 80 km ile giderken kamyon sol arkadan çarpmıştı bana). bora ve fiesta hariç hepsiyle tecrübem var, seçenekler arasında citroen c4 (mutlaka yetkili servisinde ayrıntılı baktırmak şartıyla) olsaydı tek geçerdim. tek eksiği dönüş yarıçapı biraz daha fazla, park ederken başlarda zorlanabilirsiniz.


  • unbeknown the black  (29.07.09 12:45:09) 
bende 2001 model 2002 çıkışlı bora var, çok memnunum. yol tutuşu, benzin harca(ma)yışı, konforu muhteşem. bagajı gayet büyük, insanda güven hissi uyandırıyor. benim tek problemim, bazı sürücülere iyi gelen ama beni biraz sinir eden bişi, sürücü yolun "sesini" çok hissediyor. vw'lerde genelde olan bişi galiba.


  • zkurmus  (29.07.09 13:09:55) 
2006-2007 golf/golf plus tüm beklentilerinizi karsılar 22-25 bin lira civarı bulabilirsiniz


  • anconia  (29.07.09 13:24:14) 
VW alınabiliyorken VW alınır. ama servis demişsiniz, ucuz demişsiniz o yüzden toyota corolla'yı 1, vw bora'yı 2, ford focus'u 3. sıraya koydum.


  • deadstar  (29.07.09 19:09:44) 
Bir arkadaş Bora'nın az yaktığından bahsetmiş ancak abimin en büyük sorunu çok yakması hatta arabayı lpgye çevirmek istiyor bu yüzden, bilgi olarak bulunsun.


  • montreal  (30.07.09 10:57:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.