[]

Bana telefon önerin...

Merhaba, yeni bir telefon alıcam ama karar veremiyorum. Çok büyük olmasın istiyorum ama performans açısından hiçbir sorunu olmasın ve dayanıklı olsun (çok düşürüyorum ediyorum). Fotoğraf ve ses (müzik) özelliği iyi olsun istiyorum bir de.

En mantıklı seçenek S5 Mini gibi görünüyor ama Sony markası da hoşuma gidiyor. Var mı sizin "şuna da bak" dediğiniz bir şey?

Teşekkürler.

 
s5 mini alacagına z3 compact al


  • diss0640  (22.11.14 11:09:01) 
samsung alma. herhangi bi samsung modeli, fark etmez.

normalde nexus önerirdim ama büyük olmasın diyosun, bi de multimedya öğeleriyle içli dışlısın madem. sony de cazip geliyomuş. xperia z serisinden boyut ve fiyat olarak hangisi sana uyuyorsa onu al diyebilirim.
  • cevap botu  (22.11.14 11:20:52) 
babam s4 mini'ye zorluyor hem daha ucuz diye. ne yapayım? samsung cidden kötü mü?


  • rivulet  (22.11.14 11:27:10) 
s4 çok eskidi s5 mini güzeldir alınabilir ucuz istiyorsan. z3 compact pahalı o parayla iphone 5s alırsın neredeyse tavsiyem o .telefonu düşürmek sorun değil güzel bi spigen kılıf alırsın


  • iguanamvar  (22.11.14 11:40:45 ~ 11:41:48) 
ben geçen sene tam da bu dönemlerde (aralık ortası) bi s3 mini aldım hediye olarak, senin şu anki durumun. o zaman en güncel telefon s4 idi, bi eskisinin minisini aldım, sende de en güncel s5 iken s4 mini'yi almayı düşünüyorsun. aman diyeyim. ben bizzat kullanmıyorum telefonu ama elimde yani sürekli. sahiden samsung herhangi bi şey almayın.

z3 compact'ı hiç görmedim ve incelemedim, cihazı bilmiyorum o yüzden ama sony iyidir. bi teknomarkete gidin, z serisindeki cihazların hepsine bakın. hangisi o an aklınıza yattıysa alın çıkın derim.
  • cevap botu  (22.11.14 11:49:53) 
Caterpillar


  • KidLazer  (22.11.14 12:42:03) 
z pahalı geldi s4 mini aldık hayırlısı artık :(


  • rivulet  (22.11.14 13:33:04) 
Discovery sakın alma


  • psmstc  (22.11.14 13:45:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.