[]

şerefe kalkan kadehlerin dilenci kasesine dönüştüğünü gördüm

bu söz kime ait? çogoşuma gittide.




 
gargamel


  • lazpalle  (22.11.14 11:17:48) 
ben de çirkin buldum. hoşlanmadım ya da... benim de anlayacak kapasitem yok galiba.
"yerinde bi söz" demişsin de hangi durumda yerinde bir söz? yeri neresi yani onu da anlayamadım. önceden bi hukukunuz var heralde.

  • norek  (22.11.14 11:58:57) 
muhalif bir yazara aitmiş. kadeh ve kaseyi maddi olarak düşünmeyin. darbecilerin hapse girmesine cuk diye oturuyor mesela vs..


  • mayeskuel  (22.11.14 12:04:01 ~ 14:15:35) 
sahibini bilmiyorum ama cümleyi pekala λ ve μ cinsinden ifade edebiliriz bence.


  • ron dennis  (22.11.14 12:04:46) 
geri kafalı birisinin olduğu kesin


  • sta  (22.11.14 13:18:10) 
güzel sözmüş. gif yapılabilir.


  • dunden beri dimdik  (22.11.14 13:31:00) 
ben de beğendim. ne bu tepki mk? :D millet alkolle bağdaştırmış heralde ama alakası yok. anlamamışlar zaar.

bir romandan bir kesit bile olabilir gibi geldi. mesela orta çağda kralın şerefine kadeh kaldıranlar. aralarında bulunan yaşlı ve entelektüel adamın bize anlatırken bunu söylemesi gibi gibi. ya da klasik birilerinden de olabilir. montaigne, rousseau belki balzac. nedense bir fransız havası sezdim.

adam içki içenler şerefsizdir demiş gibi tepki verilmiş. geri kafalılıkla alakası yok.
  • secilmis uye  (22.11.14 14:06:58 ~ 14:13:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.