[]

honda jazzzzz

arkadaşlar selam,

bu honda jazz nasıl bilirsiniz? bu segmentte önerebileceğiniz muadillerine göre nasıllar? nissan note ya da diğer akranlarına göre işte.

yakıt tüketimi kuruş hesabından yaparsak (otomatik) dizel ve benzinlide nasıl? bilen, gören, duyan?

bunda karar kılacak gibiyim. geçen bir yere gittiğimde otoparkta gördüm (tepeden), epey güzel geldi gözüme beyaz rengi. 2011 ve üstü yeni kasa di mi?

önerir misiniz bi de bunu?

 
sadece benzinlisi var. 1.4 motor diye biliyorum. çok yakmıyor. ben de bundan düşünüyordum. araştırdım baya. bagaj hacmi olsun, iç hacmi olsun gayet yeterli o sınıf için. panaromik cam tavanlısını bulursan çok iyi. dolu olanını almaya çalış. zaten 2 alt modeli var diye biliyorum. fun ve joy. fun iyiydi sanırım. bir de otomatik düşün. hondaların otomatiği gayet başarılı.


  • koybasigillerden  (22.11.14 09:02:38) 
Eşimde 1.4 otomatiği var. Yanlış bilmiyorsam 2012 model ve sonrası olanlar tam otomatik cvt şanzıman. Eşiminki yarı otomatik, işe gidiş güzergahı trafiğin yoğun olduğu bir güzergah ve ortalama 7-7,5 lt arası tüketim oluyor 100 km.'de. Arada ben kullanıyorum 6 ortalama yakıyor:) donanımhaber'de şehirler arası 4 ortalama tuttranlara rastladım:) araç cidden ekonomik ve o sınıfın en donanımlısı. Ayrıca iç hacim ve bagaj olarak ta en genişi. Ek sormak istedikleriniz varsa mesaj atabilirsiniz.


  • hadi hadi  (22.11.14 09:08:02) 
yeni kasa olanların 2012'ye kadar olanları i-shift, 2012 sonrası üretilenler ise cvt şanzımanlı. yani eski kasada kullanılan tam otomatik şanzıman. bence cvt çok daha iyi i-shift'e göre. kendi arabamda (2009 legacy) da cvt şanzıman var. ishit şanzımanlı arabam olmadı ama arkadaşımın civic hatchbackinde denemiştim. ve kesinlikle cvt kadar konforlu değil.


  • battal gemalmaz  (22.11.14 09:29:11) 
Honda jazz diyince aklıma bunlar geldi

img3.wikia.nocookie.net

www.jazzrochester.com
  • burka  (22.11.14 09:34:33) 
ablamda düz viteslisi var, son bayram tatilinde bursa-ankara arası 70 tl ye gittik. içi falanda boyutlarına göre çok ferah, tavsiye ederim ben kesinlikle ama hızlanma falan beklememek gerek


  • mirty  (22.11.14 09:53:37) 
Honda jazz tam bir fiyat/performans canavaridir. Alip pisman olan gormedim. Dogru yoldasiniz.


  • halitkin  (22.11.14 10:36:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.