[]

suriyeliyim desem yerler mi?

www.sabah.com.tr

şimdi ben kimliğimi çöpe atsam.. desem "ene El-Cumhuriyyetü'l-Arabiyyetü's-Suriyya" mülteciyim, kaçak yollarla geldim kimliklerimiz kaçakçıda filan desem..

hatta sağırım diyim. el işaretleriyle konuşayım. daha garanti.

bana bu imkanları verirler mi amk. bunlar olsaydı bırakmazdım zamanında.

hem türk vatandaşlığından kurtulurum. iyi kötü bu gün bi suriye vatandaşı sağlıktan filan yararlanıyordur bende yok. işsizlik maaşı filan da belki daha kolay alırım.

2 gündür şu saatlere (05:09) kadar çalışıyorum 3 günde kirayı denkleştirmeye uğraşıyorum.

edit: devlet, vatandaş filan diyince içime gelen öfke editi
--------------------------------------------
üstüne toplam 9 ay işsiz kalmamın cezası olan (44x9 + faiz= 490tl gss prim borcum var. yapılandırılamayan prim borcu hemde. e artık hiç gidemiyormuşum bu yüzden..

amına koyim doktora gidemiyorum ve bu yüzden her geçen gün borcum artıyor. eğer bu hızla devam ederse üzerime bir cinnet gelip işid, pkk, hdp, ypg ya da ne sikim terör grubu varsa birinden bonba rica edip aksaray a intihal saldırısı düzenlicem.

çünkü 2 kez "spontan pnömotaraks" ve 1 böbrek ağrısı(taş diye tahmin edildi) evde tedavi olmadan kıvranarak geçirdim(acil bölümü yetersiz kaldı işlem için). ve kızgınım. devleti bir nefeste yıkabilecek kadar öfkeli soluyorum her gün. kimse farkında değil.

www.youtube.com varsa yapabileceğim bişi. yapıyım yav.

 
biraz ayakkabı boyası iş görür, hayırlı olsun


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (22.11.14 04:11:57) 
diger ulkelerden suriye icin ne kadar maddi yardim geliyor hic bunlar medyada yer aliyor mu merak ettim..


  • bir varmis bir yokmus  (22.11.14 04:25:34) 
arapça bilmiyorsan riske girme. :)

biliyorsan durduğun kabahat. bir de şükran erdogan şükran de bol bol.
  • nawar  (22.11.14 04:30:53) 
Allah yardimcin olsun kardes. Sorunla alakasiz oldu ama insallah durumun duzelir.


  • brad pitt  (22.11.14 06:16:23) 
nasıl bir ülke olduk amk. paran yoksa yaşama hakkın bile yok.
bol su iç. sağlık ihmal etmeye gelmez. ileride daha büyük sorunlar çıkarabilir.
eminim yapıyorsunuzdur ama; sağlam, ve sürekli bir iş bulmak için çabala, gösterebileceğin en büyük gayreti göster. araştır, arkadaşlarından iyi bir iş bulmak için yardım iste.
yapmadıysan askerlik için başvur. orada tedavi olursun hiç olmazsa. hem askerlik aradan çıkar. akrabalardan, eş-dosttan borç alabilirsin. kredi araştırabilirsin.
  • akks  (22.11.14 06:38:35) 
Beyler şu aczimizin kaynağı olan güvencesizleştirme ve geleceksizleştirmenin göçmen nefretine evrilmesinden cidden korkuyorum. Yani çsgb'yi kuşatalım deseniz işi bırakır gelirim, ateşe verseniz benzini ben ısmarlarım ama iş ırkçılığa kayarsa diye de çok korkuyorum.


  • namus ninjası  (22.11.14 06:50:58) 
Sonuna kadar haklisin abi.ofkem depreşti. Bin odali saraylari boyle yapti iste.o sarayi ona layik gorenlerin allah belasini versin


  • bluebey  (22.11.14 09:32:15) 
Urfada üç öğrenci senin yaptığını yapmış ve yakalanmış. İnsan hak vermiyor değil. Kodumun araplarına kendi vatandaşından çok ilgi gösteriliyor.
Ciddi ciddi düşününce ne ibretlik ülkeyiz lan. Eşşeği dahi siksen biryerden sonra akıllanır. Ne yaptılar ülkeye.

  • cetoxim  (22.11.14 11:33:05) 
  • cetoxim  (22.11.14 11:35:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.