[]

4.Levent - Sabiha Gökçen Havalimanı Ulaşımı

Merhaba,

Sabah 7:00 de Sabiha Gökçenden uçusum var 4 Levent ten nasıl ulaşırım. Bir zamanlar direk otobüs vardı diye hatırlıyorum. iett.gov.tr de Otobüs->Metrobüs-> Otobus ile SAB.G.H (sanayi) diye bir yeri işaret eden bir rota cıktı.

2 Günlük otopark parası 66 TL tutmakta. Alternatiflere açıgım.

Tesekkürler.

 
Taksimden havalar var. Leventten otobüs de var 122li bişeydi kodu sanırım.


  • tescillimarka  (21.11.14 14:52:20) 
Havalar değil havataş


  • tescillimarka  (21.11.14 14:52:32) 
havalardan gidersen gidemezsin :P

havataşla git.

www.sabihagokcen.aero

4. leventten şu otobüs var.

www.iett.gov.tr
  • fallthepieces  (21.11.14 14:54:07) 
7'deki uçuşa yetişebilmen için havataş'tan başka çaren yok gibi. 4. levent'ten taksiyle taksim'e geç. 20 tl filan tutuyor. ordan da havataş otobüslerine binmen lazım. o da 12 tl sanırım.

www.havatas.com
  • efreet sultan  (21.11.14 14:54:10) 
Tesekkürler.


  • hasansabbah  (21.11.14 14:57:21) 
Aracını Sabiha Gökçen dışındaki İspark ya da Pegasus Ekopark'a bırak. Günlük 8-10 TL civarı bunlar. Havaalanına 1-2 km mesafedeler ve 15 dk'da bir shuttle kalkıyor alana.


  • cakabo  (21.11.14 22:57:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.