Giriş
(5)

Laptop

umrn
Asus marka sikik laptopim rahmetli olunca, yeni bir laptop almaya karar verdim.Fakat secenek bol oldugu icin karar veremiyorum,o yüzden burada bir de size soruyorum.Cabuk isinmayan,tas gibi saglam, en az 2 usb portlu laptop önerileriniz var midir?
Asus marka sikik laptopim rahmetli olunca, yeni bir laptop almaya karar verdim.Fakat secenek bol oldugu icin karar veremiyorum,o yüzden burada bir de size soruyorum.Cabuk isinmayan,tas gibi saglam, en az 2 usb portlu laptop önerileriniz var midir?
0
umrn
(28.07.09)
dell modellerine bak bi.
0
bryan fury
(28.07.09)
asus almayacağım diye tutturuyorsan dell-sony-lenovo üçlüsüne bir gözat. bu arada her laptop fanı doldukça ısınır hocam. malesef gerçekler bunlar. bakmak lazım aletlere anlayacağın
0
argent dawn
(28.07.09)
dell xps serisindeki tüm makineler iyi.
0
blackdog
(28.07.09)
(git: 86605)
0
crucio
(28.07.09)
hocam sony alma derim. ilerde yeni isletim sistemi falan cikar, sonra driver bulamaz kafayi yersin. bunu yasayanlar var sozlukte bolca.

onun disinda lenovo, toshiba veya asus derim ama en cok toshiba uzerinde dururum. p220 var bende, 17", turkiyede satilmamis. harddisk kismi isiniyordu sadece ama bu sadece elini isitiyordu - du diyorum cunku simdi monitore bagli kullaniyorm. neyse fanlar oyun falan oynamadikca son derece sessiz ve dusuk hizda calisiyor. ama yine de sogutucu var altinda, oyun oynarken aciyorum. bu arada 6 tane usb portu var.\

neyse sonucta en cok toshiba derim ben :)
0
1001gecemasallariyla1002gece
(29.07.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.