[]

pisuvara işeyenler gelin bi

tamam olm ben de işiyorum pisuvara ama, bi şeyi asla anlamıyorum.

Bak sağa sola pisuvarın tepesine falan sıçratabiliyorsunuz, onu anlıyorum. Ama pisuvarın önüne, tam ayağımızı bastığımız yere nasıl sıçratıyorsunuz anlamıyorum. İşerken mi çekiyorsunuz olm ne yapıyorsunuz?

Her seferinde ayağımı o pisliğe basmayayım diye, bir metre geride durmak zorunda kalıyorum. İşerken eziyet çekiyorum, montla sıçmaktan beter bişey bu.

He soru ne diyenlere?
Bi insan pisuvara işerken yere nasıl ve neden sıçratır?

Bu pis soru için kusura bakmayın sadece merak ettim.
Hadi iyi geceler.

 
ya basıncı tam veremedikleri için yere bir kaç damla damlatıyorlar yada çiş bittikten sonra sallama işini pisuvarın içine değilde dışına yapıyorlar lkfasdfdsf


  • false pretension  (20.11.14 22:09:09) 
benimde dikkatimi cekmisti kardes, ama gittim gordum dunyanın her yerinde var bu ibnelerden sadece turkiyeye ozgu degil. ayarsız basıncsız gundiler.


  • bluewhale  (20.11.14 22:16:37) 
alkollü mekanlarda tavanda bile görsen şaşırma. ayrıca bu meretler sık sık bozulur ve alttan kaçırır. garsonlar falan da bunu kolay kolay temizlemez. son olarak bizim mal millet iyice sallamadan zart diye kiloda koyup ortamı terketme derdinde olduğundan bir kısmı aşağılara dökülebiliyor.


  • ground  (20.11.14 22:17:20) 
orayı hepimiz kontrol ediyoruz. eğer bir damla varsa mecbur geri gidiyoruz. son safhada bizden de damlayabiliyor. damlaya damlaya göl oluyor. kümülatif bi olay yani.
ilk damlayı prostatlı bi abimiz falan atıyor muhtemelen.

  • namus ninjası  (20.11.14 22:18:36) 
soruna cevabı kendin vermişsin zaten.

"Her seferinde ayağımı o pisliğe basmayayım diye, bir metre geride durmak zorunda kalıyorum."

en başta biri ne kadar sallarsan sallamamış, yere damlatmış. ondan sonrakilerin hepsi ona basmamak için bir metre geride durduğu için bitiş anında sonunu yere işemiş. muhtemelen sen de yere işiyorsun bir metre geride durarak.
  • kibritsuyu  (20.11.14 22:19:40) 
@kibritsuyu,

Doğru ben de geri çekiliyorum, ama yere damlatmıyorum. Sadece ayaklarım geride ve arası açık kalmış oluyor.
  • gkn  (20.11.14 22:23:52) 
pisuvar yüzünden linç ediliyordum


  • Sandman  (20.11.14 22:25:07) 
tamam işte sen damlatmıyor olabilirsin de o dediğin yere damlamasının sebebi bu. bir metre geride duranlar. sen damlatmıyorsun, senden önce giren damlatıyor. kendi evi değil ya nasıl olsa.


  • kibritsuyu  (20.11.14 22:49:52) 
daha büyük bi sorun var, o pisuvara taşaklarını sürterek kıllarını oraya bırakanlar kimler? kendilerini açıklasınlar, burda hemen günah çıkarma yapalım ve bunu bi daha yapmamalarını sağlayalım. lütfen..


  • t joe  (20.11.14 22:51:21) 
@t joe,
hay yaşa birader. İkinci merak ettiğim soru da buydu.

Şu çiş damlatanlar ve kıl dökenleri bi şekilde ayrıştırıp, pisuvara işeme eğitimi vermek lazım.
  • gkn  (21.11.14 06:55:50 ~ 06:56:50) 
selam! bu taşak kılı bırakanlar konusunda benim bir fikrim var; ben evde tek başıma kullandığım klozetin mermerinde de taşak kılı görüyorum. eğer evime biri girip klozetime taşaklarını sürtmüyorsa, ben de kapağı kaldırarak işediğimden ve kapak inikken hiç oturmadığımdan şöyle bir çıkarıma varmıştım: o kıllar bızdığı çıkarırken dökülüyor hacı. başka bir açıklaması olamaz. kim sürter lan taşşağını umumi helaya!?


  • kendinikendikendinebulanadam  (21.11.14 12:39:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.