[]

turkcell'in 3g si nasil?

nasil derken gayet hizli oldugunu biliyorum.
bugun arkadasim yanimda speed test yapti sn de 17mb gordu.
asil sorum bazen sacma sapan durduk yere cekmeme gibi bisi oluyor mu?
sozlukte boyle seyler yazanlar olmus.
kullananlarin goruslerini alabilir miyim?

 
her üç operatörün de internetini kullanmış biri olarak konuşuyorum, en düzgünü turkcell. çekmediği, yavaşladığı yerler oluyor tabi ki. ama diğerlerine kıyasla daha stabil.


  • gochebe  (20.11.14 21:27:07) 
Arada oluyor. Avea'dan geçtim, eşşekten inip ferrariyr binmiş gibi oldu yine de.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (20.11.14 21:27:16) 
İstanbul'dayım, çekmediği tek an boğaz köprüsünün tam ortasından geçerken.


  • king lizard  (20.11.14 21:47:37) 
Oluyor , cok net bok gibi. Hiz ise her lokasyonda tam cekim gucu bile olsa 17 mbps ulasmayabiliyor.


  • murder of neon  (20.11.14 22:13:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.