[]

Raporlu Günlerin parasını kimden alıcaz

ameliyat oldum 10 gün raporluydum o parayı şirket biz vermiyoruz ziraat bankasından alıcaksın dedi. ptt den alıcaksın diyen var sgk dan alıcaksın diyen var. Nerden nasıl alacagım ben bu parayı?

Başvuru, dilekçe vb. bi şey yapmam gerekiyor mu?


 
raporunu şirkete vermen gerekir, şirkette bunu muhasebe yoluyla sgk'ya bildirmesi gerekiyor. eğer sistem değişmediyse pttden alınıyor, ama süre konusunda kesin bir bilgi yok. hemen alamıyorsun diye biliyorum.


  • clones  (20.11.14 21:24:27) 
sgk mosip diye bir şey varmış ordan yatırılıyormuş paran diye duydum. sgk yani.

benim arkadaşa 4 ay sonra yatmış ziraat bankası hesabına.
  • drystedb efficacious  (20.11.14 21:24:46 ~ 21:27:44) 
ziraat veriyor artık. ama raporu şirkete vericeksin. arada 1 ay falan beklemen gerekir.


  • achatla  (20.11.14 21:26:33) 
ameliyat olalı 1 ay oldu raporu falan şirkete verdim orda sorun yok. Benim bir ziraat bankası hesabım falan yok nasıl alıcam, yatıp yatmadığını nasıl öğrenicem vs. cok saçmaymış.


  • rurouni  (20.11.14 21:35:43) 
e devletten görebilirsin geçici iş göremezlik ödeneği yattı mı, ne zaman yatar vs


  • fengari  (20.11.14 21:41:09) 
hesaba gerek yok zaten ismine yatıyor direkt


  • SpecialisT  (20.11.14 21:42:07) 
bankaya git böyle böyle de parayı eline verir gönderirler zaten :)


  • achatla  (20.11.14 21:49:02) 
rapor paraları ziraat bankasına adınıza yatıyor. eğer sisteme cep telefonunuzu kayıt ederseniz para yatınca mesaj geliyor. bi de 2 günün parasını ödemeyecek sigorta bilginize. 8 günlük para alacaksınız. işyeriniz de ödemek zorunda değil lakin ben ödetiyordum. isteğine kalmış yani. muhtemelen ödemeyecektir.


  • kakao  (20.11.14 22:30:59) 
Sgk nin sitesinde is gorememezlik rapor ucreti gibi bir yer vardi yanlis hatirlamiyorsam,cepten girdigim icin link veremiyorum oraya gir bak,ziraate yattiginda orda goruluyor.ayrica 170 dende ogrenebilirsin.
Kesin bilgi kimliginle ziraatten aliyorsun parani.

  • brnbrs  (20.11.14 23:15:27) 
takip eden ay'ın ilk haftası alabilirsin. ptt ye rapor parası diye memur bakar yatmışsa ödeme yapılır. aynı şey ziraat bankası içinde geçerli bir havuz var oradan ödeniyor para yani hesap açmana gerek yok. şu sıralar ptt şubeleri dağıtıyor galiba


  • dokuzonbeş  (01.12.14 17:30:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.