hayatımda yıllar önce, 3-4 kez gittim sadece kendi arkadaş grubumla. alana ve ekipmana göre farklılık gösterir muhtemelen taktikler, bizimkisi ufak sayılabilecek bir yerdi ve sadece tüfenklerimiz vardı. bu taktik bile sayılır mı bilmiyorum ama biz şöyle yapıyorduk,
oyun başlarken daha rahat açılıp siper alabilmek adına, en geride kalacak 1 veya 2 kişi, düdük çalar çalmaz rakibin BASE'ine çatır çatır sıkmaya başlıyordu. bizde o siperlerin önünde demirli memirli garip bi şey vardı, çok fazla ses çıkarıyodu. yani oraya takır takır sıktığın zaman ürküyo arkasındaki adam, kolay kolay çıkamıyo.
bu şekilde 6-7 kez sıkıp, bu süreçte kendi yerlerimizi alıyorduk. herkes yerleştikten sonra da onların hala içerde olduğunu ve çıkamadıklarını bildiğimiz için rahat rahat kafamızı gözümüzü çıkarıp, onlar dağılmaya başladığı anda takır takır sıkıyoduk.
büyük alanda işlemez mesela bu taktik. ama bizim oynadığımız yer küçük sayılırdı, bir uçtan diğer uca ateş etmek mümkündü. yani bizim yaptığımız şey özetle 1-2 kişi rakipleri oyalarken pozisyon almak idi. çok da güzel olmuştu.
0