[]

Paintball taktikleri?

Neler denir ki?




 
biz hilal taktiği uyguluyoruz. hiç yenilmedik şimdiye kadar.


  • bedbed  (20.11.14 20:41:44) 
hayatımda yıllar önce, 3-4 kez gittim sadece kendi arkadaş grubumla. alana ve ekipmana göre farklılık gösterir muhtemelen taktikler, bizimkisi ufak sayılabilecek bir yerdi ve sadece tüfenklerimiz vardı. bu taktik bile sayılır mı bilmiyorum ama biz şöyle yapıyorduk,

oyun başlarken daha rahat açılıp siper alabilmek adına, en geride kalacak 1 veya 2 kişi, düdük çalar çalmaz rakibin BASE'ine çatır çatır sıkmaya başlıyordu. bizde o siperlerin önünde demirli memirli garip bi şey vardı, çok fazla ses çıkarıyodu. yani oraya takır takır sıktığın zaman ürküyo arkasındaki adam, kolay kolay çıkamıyo.

bu şekilde 6-7 kez sıkıp, bu süreçte kendi yerlerimizi alıyorduk. herkes yerleştikten sonra da onların hala içerde olduğunu ve çıkamadıklarını bildiğimiz için rahat rahat kafamızı gözümüzü çıkarıp, onlar dağılmaya başladığı anda takır takır sıkıyoduk.

büyük alanda işlemez mesela bu taktik. ama bizim oynadığımız yer küçük sayılırdı, bir uçtan diğer uca ateş etmek mümkündü. yani bizim yaptığımız şey özetle 1-2 kişi rakipleri oyalarken pozisyon almak idi. çok da güzel olmuştu.
  • pescador  (20.11.14 20:46:50) 
öncesinde 12 saat cs oyna. paintball açık havadaysa dust kapalı mekandaysa ice world kur 1v8 oyna.


  • seksen9  (20.11.14 21:16:36) 
başlamadan önce silahı test et. her silahta belli bir sapma oluyor kimisi aldığın nişandan 1 metre kadar sapabiliyor. atışları o sapmayı hesaplayarak yap. bir de 5 metreden yakın bi hedefe sıkma, çok acıtıyo lan :(


  • mutantking  (20.11.14 21:25:02) 
en son oynadığımızda 3 mevzi vardı ayrı ayrı hepsinin butonuna basman gerekiyordu. saldıran taraf olarak hızlı koşan 2 kişi seçtik biri bendim, silahları bıraktık başladığı anda adamlar yaklaşıp yerleşemeden kanatlardaki 2 mevziyi aldık. 3.yü de yoğun ateş altında ele geçirdik. vurulan çıkıyor değil de geri gidip başlıyor durumu vardı oyunda.


  • bass solo take one  (20.11.14 21:50:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.