[]

bu diyet adami öldürür mü?

bennasilkiloverdim.tumblr.com




 
Hiçbir bilimsel tabanı olmayan beyinsiz bir diyet. Diyet bile demek istemiyorum açıkçası salak saçma bir şey.


  • esenboga  (20.11.14 19:47:02) 
Bu diyet değil sistematik işkence. Soykırım planı.


  • angelus  (20.11.14 19:51:31) 
every man dies, not every man really lives.
cevab da: aptalca bir diyet.

beni en çok güldüren tarafı da verdiği kiloları:
"Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız 4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız."
nıhahahahahahaha
  • namus ninjası  (20.11.14 19:51:47 ~ 19:53:46) 
süründürür.


  • zgrydn  (20.11.14 19:54:03) 
Ben philips corba makinesi aldim bitane lahana biber pirasa sogan patates vs ne bulursam atiyorum pazardan aldigim. Valla super oluyo. Bir ogununu bu sekil yapmak super oluyor. Ama sadece bir ogun 3 tabak ic o corbadan acayip sisirio adami. Aksam sut ic meyve ye sabah da yumurta peynir zeytin ekmek.


  • greatviolinist  (20.11.14 19:54:26) 
@truman
arada kendini ödüllendirmelisin bence.

  • namus ninjası  (20.11.14 19:56:45) 
agdshfgjh truman sesli güldüm :D

adam 3. gün 'Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.' demiş ya asdfhgjh. ruh 6 gram değil miydi?
  • seksen9  (20.11.14 19:58:52 ~ 20:00:13) 
"Lahana çorbası diyetini yaparken tek dikkat etmniz gereken su tüketimi.Vucuttan su atılımı hızlı olacağından dolayı yeteri kadar su tüketmeye özen gösterin.Lahana çorbası diyeti yapanlar bilirler ki yeteri kadar su tüketilmediğinde vücutta halsizlik meydana gelebilir."

burada kendisi de yazmış zaten. su kaybına neden oluyor bu diyet sadece, kilo veriliyorsa da onda veriliyor.
  • fengari  (20.11.14 21:06:41) 
adı üstünde "şok diyet". yani kalkıp 1 ay yapılmaz, maksimum 7-10 gün yapılır.

çok saçma falan diyenleri de anlamadım. düşününce çok da saçma değil, tek fark sabah kahvaltısında yenmeyen peynir, reçel vs.

bir gün çorbanın yanında sebze yediriyor, bir güne et yediriyor, bir gün meyve vs.

diyet yapmadığım halde bazı dönemlerde bundan çok daha kötü beslendiğimi bilirim (günde tek öğün, fast food vs. gibi)

o yüzden kısa süreli bir program olarak uygulanacaksa adamı öldürmez, iyi bile gelir. vaat ettiği kilolar verilir mi orasını bilemem.
  • brotha b  (21.11.14 07:44:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.