[]

prefabrik ev hakkında bilgisi olan var mı?

arsamız üzerine dubleks prefabrik ev yaptırmayı planlıyoruz. avantaj ya da dezavantajları hakkında bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.


teşekkürler :)

 
Daha ucuzdur
yalıtımı iyidir
temel atma derdi yok yani daha ucuz
ileride zaman zaman ufak tadilatlar gerekebilir
ancak kafanıza gore yapmayın bildiğin ev gibi proje ruhsat gibi detaylar birebir aynı
  • ground  (20.11.14 18:51:29) 
önce belediyeden yaptırıp yaptıramayacağınızı araştırın bazı yerlerde şehir içindeyse arsa izin verilmiyor.


  • kuzey li  (20.11.14 18:52:16) 
biz de yaptıracağız, bi dezavantajını göremedim.


  • cemiyetin unlu simasi  (20.11.14 19:04:46) 
Eski işim :)

Fiyat ve yapım süresi olarak makuldür. Yalıtımı fena değildir. Oradan su aktı, buradan bu aktı dertleri olabilir, aşılır. Yürürken, gacur gucur ettiği olur, önemsemeyin. Yapan firmalardan temel, alt yapı bağlantıları vs. dahil anahtar teslim hizmet alabilirsiniz. İç duvar, dış duvar için seçilen malzemelere dikkat edin. Mümkünse, çatıya asma tavan üstü ilave bir yalıtım isteyin.

Şimdi gelelim en önemli konuya. Prefabrik sistem hareket ister, kullanılmak ister. Köy evi olarak yaptırıp, yılda 1-2 hafta kalmakta olanlar için değildir. Bizde genelde böyle bir algı var. Kullanılmayınca kendini bırakan bir yapıdır ve insanlar böyle kullandıkları için bir süre sonra şikayetçi oluyor. Bunu göz önünde bulundurun.

Son olarak da, imkanlar el verdiği sürece, tartışmasız betonarme ev tabii ki.
  • silent storm  (20.11.14 20:11:17) 
yalıtımı acaip iyi. ama arsa üzerine yapacağınız ve prefabriğin üzerinde olacağı subasman deniyor sanırım o beton çok güçlü ve oturmuş olmalı çünkü bu bahsettiğim beton oturmazsa oturdukça ev duvarları çatlıyor ve adamların söylediklerine inanmayın cidden zor o duvarları böyle bi durumda değiştirmek. onun dışında çok cici güzel bi eviniz olabilir hayırlı olsun şimdiden ^_^


  • exist is pretty  (21.11.14 14:10:59) 
deprem zamanı yapılan prefabrik konutlarda kalmışlığım var misafir olarak. teneke kutuda oturmaktan farksızdı. kışın ısınmıyor yazın soğumuyor. yalıtım konusunda beton ve tuğla kadar iyi olması da mümkün değil. kalıcı bir yapı değil aslına bakarsanız, pahalılar ve o paraya öküz alırsın yani normal beton bir bina dikersin.


  • emirkulu  (21.11.14 14:15:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.