[]

İş yerinden paramı alamadım

Eski çalıştığım yerin bana 6 bin lira borcu var, (maaşdan dolayı) girdiğimden beri düzgün maaş alamadık zaten, en son aldığımız maaş normal maaşın 3/2 si kadardı bir kısmını bankaya yatırmış bir kısmını da elden vermişti, sonraki ay hiç vermedi, sonraki ay'da 1 hafta çalıştıkdan sonra ben gidiyorum dedim bastım çıktım, buraya kadar sorun yoktu aslında ama şimdi duyuyorum ki hem arkadamdan konuşuyor hemde alacağı yok vermeyeceğim falan gibi laflar ediyormuş, mahkeme vs. ile uğraşasım hiç yok ama bir şekilde zarar da görsün istiyorum ne yapayım nasıl yapayım diye bir sorayım dedim.




 
Mahkemeden baska legal yol yok. Ver mahkemeye sürünsün.


  • anonymice  (20.11.14 14:39:11) 
Sigortan var mıydı? Paranı bankaya yatırmıyor muydu?


  • balikbilir  (20.11.14 14:45:58) 
Merhaba avukatim, isterseniz yardimci olabilirim. Sgk'ya sikayet edebilirsiniz alo 170'i arayip ama paranizi almak icin yaptirimsal bir karar veremezler. Tek yol dava acmaniz. Dava masraflari gozunuzde buyumesin. 300-400 tl ancak tutar. 1 yil icinde biter, temyiz ederse 1 yil daha uzayabilir. Bu surecte faiz isliyor tabi ki.


  • pomolilik  (20.11.14 14:54:17) 
sigortam vardı, elden verdiklerine eldem aldım diye imza atıyordum, bir kısmı da bankaya (şirketin açtığı hesaba) yatıyordu, bordrodan kontrol etmiştim maaş tam görünüyordu


  • selam  (20.11.14 15:01:48) 
Benim istediğim daha çok hiç bir şirketle iş yapamasın, kimse iş ilanlarına cevap vermesin, adı çıksın 10/11'e, sevgilisinden ayrılsın hatta hiç bir hatun bir daha yanaşmasın, anasına babasına rezil olsun falan istiyorum


  • selam  (20.11.14 15:05:41) 
Merhaba ben karagümrüklüyüm, isterseniz yardımcı olabilirim. Bizim ülkü ocağına şikayet edebilirsiniz. Tek yol adamı kıstırıp bi yerde dövmemiz. Masrafları gözünüzde büyütmeyin, 15 yıllık saha deneyimiyle her türlü çek, senet, maaş tahsili yapmışlığımız var. 1 yıl hastanede yatar koma uzarsa 1 yıl daha müşahade altında tutulur. Bu süreçte faiz işliyor tabi ki.


  • alaman cikolatasi  (20.11.14 15:11:12) 
@alman çikolatası : lolllllll:)


  • anonymice  (20.11.14 15:14:40) 
@alaman şiddet istersem çok daha güzel şeyler bulabilirim emin olabilirsin, benim aklımda daha çok bir site açayım ifşa edeyim, proje götürdüğü firmalara ifşa edeyim falan filan var, döversin iyileşir sonra yoluna devam eder, önemli olan başkalarına zarar vermesini de engellemek.


  • selam  (20.11.14 15:16:27) 
aklıma geldi internet meme'si de olabilir iki resmini bulup misalen, böyle şeyler olsun hem eğleneyim hemde intikam alayım


  • selam  (20.11.14 15:18:47) 
haklıyken haksız duruma düşmeye niyetlisin sanki.


  • dafuq  (20.11.14 15:25:33) 
bölge çalışma müdürlüklerine gidip şikayet edin, onlar sizin adınıza şahane takip ediyor. birkaç tane bu tarz haksızlığa uğrayan arkadaşım geriye dönük fazla mesailerini bile almışlardı tazminatlarına falan ek olarak.


  • Phoebe  (20.11.14 16:32:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.