[]

ofis icin nescafe ve french press alternatifi

soru 1) espresso yapan bir makina var mi ofis icin, yani boyutlari kucuk ve ucuz? en iyisi hangisidir?
soru 2) french press varken filtre kahve makinesi almaya gerek var mi, fark oluyor mu?



 
1- kapsüllü olmayan, küçük ve ucuz espresso makinesi olarak şunları buldum:
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com

ilki sadece espresso makinesi, ikincisi filtre kahve de yapıyor.
2- iyi bir french press varsa ve tek seferde 5 - 6 bardak kahve yapmıyorsanız makineye gerek yok.
  • inheritance  (20.11.14 14:12:24 ~ 14:23:05) 
ofiste 2 den fazla kişi aynı anda filtre kahve içecekse makinasını almak mantıklı, sadece kendim için makina alayım cam haznesi geniş sabah bikere yaparım akşama kadar 4-5 kupa canım istedikçe kendime doldururum dersen olmaz, kahve bekledikçe yaklaşık 20-25 dakikadan sonra acılaşmaya tadı bozulmaya başlar aroması kaçar

amerikan filmlerinde görüyoruz her daim sürahisi dolu filtre kahve makinası, sirkülasyon çok olduğu için kısa sürede hep tazesi yapılıyor da ondan :)
  • freebird5406_2  (20.11.14 14:12:44 ~ 14:15:09) 
(bkz: cafissimo) tchibo'nun makinesi. küçük modelleri de mevcut klasik modelin yanında. iş için ideal, keser yani sizi. fiyatı da 150-200 arası değişiyor. aynısı bende var, memnunum. öneririm de.

ama tabi aletin dağlar devirmesini de bekleme. sadece güzel yapıyor yaptığı işi.
  • mermize  (20.11.14 14:23:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.