[]

kolona çivi çakılır mı

boy aynası asmak istediğin alan kolona denk geliyor. buraya çivi çakabilir miyim yoksa başka bir yer mi bulayım :/




 
Cak abi kolay cakilirsa da al tabloyu evden tasin:))

Ustunde siva kismi var zaten cak gitsin oraya bisey olmaz.
  • cizgilipijama  (19.11.14 22:53:47) 
illa çivi olsun diyorsan beton çivisi alacaksın. öbürleri vurdun mu eğilir.


  • tolgan  (19.11.14 22:53:58) 
çak da depremde o da sana çaksın


  • divit  (19.11.14 23:01:02) 
kolona dokunulmaz. hiçbir ayna veya tablo canınızdan önemli değil.


  • fayfim  (19.11.14 23:30:54) 
çivi çakmak yerine iki tarafı da yapışkanlı silikonumsu yapışkanlar var. onlardan kullanabilirsiniz.


  • c1b2k3  (19.11.14 23:54:16) 
o civi o kolona girmez zaten. atar kendisini.


  • yirtik foto  (20.11.14 00:44:07) 
normal çiviler pek kolay çakılmıyor abi, tolgan'ın dediği gibi beton çivisi alman lazım. Diğerleri eğiliyor ve duvarın boyasını mahvediyorsun.


  • xmRipper  (20.11.14 01:12:00) 
yahu adam kolonu kesip odayı genişletmeyecek. çivi abi çivi diyor. çivi ile kolona ne olacak allahaşkına? zaten çivi dediğin sıvayı geçip taşıyıcı kısma ulaşmaz bile. tut ki ulaştı, normalde sağlam olan kolon, çivi çakıldı diye mi depremde çökecek, sıçayım öyle kolona affedersiniz, aslında dayanıklı iken çiviyle büyün dayanıklılığı gidecekse rahat rahat oturmayayım ben bu tavanın altında. eskaza masa falan taşırken çarparım falan gürzzz diye yıkılıverir.

fayfim kardiyolog. onun uzmanlığı ile cevap vereyim. göğsüne dövme yaptıran adamın, dövme iğnesinin batması ile kalbi ne kadar zedelenirse kolon da o kadar zedelenir.
  • kibritsuyu  (20.11.14 10:46:13 ~ 10:48:30) 
@kibritsuyu "Sakın 1 Çiviyi Küçümseme. Bir Çivi Bir Nalı, Nal Bir Atı, At Bir Komutanı, Bir Komutan Orduyu, Bir Ordu Koca Bir Ülkeyi Kurtarır" ahhahhaa kolona çivi çakmak çok zordur diye seetim ama aynen bi zarar vermez binaya da.


  • c1b2k3  (20.11.14 10:49:24) 
Diyarbakır'da bina altına market açabilmek için kolonları kesmişlerdi. Çok iyi hatırlarım. 8 katlı binaydı. 2006'da olmuştu bu. Haberlere falan da bina çökmesi olayı çıkmadı Diyarbakır'dan. Demek ki neymiş? Bir binayı ayakta tutan kolonlarındaki güç değil, tuğlalarında var olan asil ruhmuş.


  • empty man  (20.11.14 11:13:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.