[]

gta 5 donma sorunu (ps3)

selam arkadaşlar,

gta 5 aldım ps3 için fakat haritanın hafif kuzey batı bölgesine herhangi biryerden giriş yapmayı denediğimde oyun donup kalıyor. radyo çalıyor ama hiçbirşey yapamıyorum. başka hiç bir sorun yok fakat sadece belli bir bölge yani dediğim kuzeybatı bölgesine herhangi bir yönden giriş yapınca oluyor. öylece donup kalıyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum aleti. nedir bunun çözümü?


 
selam. senin için internette ingilizce forumlarda araştırma yaptım da, patch falan diyorlar. 1.11 patch'inden sonra donmalar oldu falan diyorlar. çözüm için 1.11 patch'ini silin, düzelir diyorlar.

ama bilen birileri vardır elbet. duyuru ahalisi?
  • empty man  (19.11.14 21:09:07) 
Bende hiç olmadı öyle bir sorun ama 1.11 üstüne çok patch gelmiş olmalı.. En son kaç yükledim hiç dikkat etmedim ama .11'den çok daha yeni olmalı.. hani olur da bir arkadaşım gibi sen de cihazı internet bağlantısı olmadan kullanıyorsan bağlayıp guncellemeleri bi kontrol et derim.. Cihazinkini de et tabii arada.. Muhtemelen fayda etmez ama bi fikir atmış olalım ortaya.. Ayrıca online'a da bekleriz :)


  • sustum  (19.11.14 21:25:52) 
teşeşkkür ederim cevaplar için. ben oyunu yeni aldım, hangi patchler var bilmiyorum. oyunun ne kadar güncel sürümünü oynuyorum onu da bilmiyorum. resmen kuzey batı bölgesine giriş yağpamıyorum oyunda. taksiyle skipleyerek gideyim dedim işaretleyip. o da olmadı. acaba oyunnda belli bir aşamaya gelmediğim için mi geçemiyorum. radyo çalmaya devam ediyor soruncusuzca donduğu zaman.


  • calmdown  (19.11.14 21:40:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.