[]

Bira alır mısınız?

Evime, FIÇI diye tabir ettigimiz bira sistemi kurmak istiyorum. Bana lazim olanlari madde madde yazip, yakınlarda biyerde bulabilecegim yerleri de soyleyecek hatta ve hatta bende var satayım sana diyebilecek biri var mı acep?
Bira sifonu denen kollu aleti de mumkunse eski nostaljik bisey ya da midern degisik bir tarz varsa ondan almak isterim.
pamuk eller klavyeye beyler. Isin ucunda bira var...

Sonra söz biralar benden.
House party sınırsiz bira....
bostancı party house
yoo yoo guys

 
onu efes pilsen'in ya da hangi markayı kuracaksan o firma gelip yapıyor. yani sana dışardan birinin sağlayabileceğini sanmıyorum. yamuluyor da olabilirm. ancak emin oldugum şey firma getiriyor tüm sistemi ve kuruyor.


  • mahone  (19.11.14 20:27:15) 
@mahome mekanlar için doğru ama ev icin kurmazlar. Kendin temin edersin. Ama ist da nerde var o lazım


  • erty_ksk  (19.11.14 20:30:25) 
hocam şimdi şöyle. sana o sistemi satabilecek birisi yok. çünkü o sistem firmanın. sen mekan/şirket vs olarak misal diyelim efesle anlaşıyorsun. efes de gelip kuruyor sistemi.ve oldukça maliyetli.

hadi diyelim hepsini yaptın vs. bu sistem için sürekli bulundurman ve para harcaman gereken şeyler var. yani alayım dursun denilecek bir şey değil.

ayrıca efes pilsen fıçılarını kesinlikle son kullanıcılara satmıyor bildiğim kadarıyla.

ama tabii ki sen yine araştır. kolay gelsin.
  • mahone  (19.11.14 20:34:48) 
efesin ve tuborgun musteri hizmetlerini arayip en saglikli bilgiyi alabilirsiniz bence ama ilk aklima gelen tapdk oldu. efes de, tuborg da o ficiyi noktasina bir anlasma dahilinde kuruyor ve o anlasmayi sadece ilgili tapdk ruhsati olan yere kurabiliyor.
bir de o fici sisteminin periyodik bakimlari var, onlari da sirket personeli yapiyor.

  • la lykia  (19.11.14 21:02:13) 
ertü hahah
sifonunu da nostaljik istiyormuş :)

  • icemint  (19.11.14 21:06:52) 
öncelikle normal kurulum arkadaşların dediği gibi firmalar tarafından yapılıyor. Dükkanlar ile sözleşmeler imzalanıyor. sözleşmeye bu demirbaşlarda dahil ediliyor. fakat hiç bir firma eve musluk kurmaz. Ama aynı zamanda bunların ev için olanlarıda var. Amerikan filmlerinde de görürüz zaten. çıulgın partilerde kullanılmak üzere taşınabilir küçük bir alettir. Ama türkiye'de var mıdır bilmiyorum.


  • naylonlee  (19.11.14 21:16:27) 
bak şurda elemanın biri getirtiyorum diyor yurt dışından: www.inploid.com

ayrıca tesisatçılar, musluk bataryası vb. satan yerler de getirtebilir muhtemelen. ürün açılamasına bira musluğu diye yazılmazsa kimse anlamaz ne musluğu olduğunu. ayrıca bunun itici gazı var, soğutma için özel dolabı var var oğlu var. hadi onları bi şekilde hallettin desek bile fıçı birayı bulamazsın. bar işletmecisi tanıdığın varsa bi ihtimal olabilir, ama onlar da boş fıçıları iade ediyorlar, olur mu olmaz mı bilemem.

edit: şimdi baktım aliexpress'te bile bi sürü bira musluğu var. ama işte musluk işin en kolay kısmı.
  • loser blueser  (19.11.14 21:25:06 ~ 21:27:29) 
fransada bu cihazlardan süpermarkette 200 euroya satılıyor. ama türkiyede buna uyacak fıçı birayı bulabilir misin bilmiyorum.


  • mistreated  (20.11.14 08:09:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.