[]

Doğallığından, organikliğinden emin olduğunuz güvendiğiniz markalar...

... ve ürünler neler?

Temizlikten tutun, vitamin haplarına kadar aklınıza gelebilecek her türlü alan için geçerlidir.

Bilmediklerimiz varsa biz de faydalanalım :)

 
Yiyecek ve bulaşık makinesi deterjanları için: Cityfarm
Temizlik için: Frosch
Zeytinyağı: organik olanından Zeytin İskelesi
yoğurt, peynir vs. için bazen: Ada
Bakliyat bazen: orvital

beyorganik de iyidir ama bazı şeyleri pahalı geliyor.
bir de feriköy organik pazarı ROCKS!
:)
  • bradshaw  (19.11.14 16:55:35) 
Balderesi Bali

5 Kavanoz 100 TL
  • VIPCH  (19.11.14 17:01:32) 
balı arıcıdan,zeytinyağını,zeytin kendi ürünümüz,salça,pekmez,reçel,makarna,çorba da öyle peynir köyden geliyor zaten onun dışında bakliyatı markasını bilmiyorum ama bimin esmer kepekli bulguruyla,baklası bir harika
edit: bu tarz bir sistem tutturursanız en aza indirmiş olursunuz gdolu gıda alımını

  • gündüz m  (19.11.14 17:07:36 ~ 17:09:09) 
doa kozmetiğin sattığı ürünler diyebilirim genel olarak. kozmetik, şampuan, krem türevi şeyleri oradan alıyorum ve memnunum.


  • halitkin  (19.11.14 17:54:02 ~ 17:54:57) 
Torku, nedendir bilmem ama...


  • gneral  (19.11.14 18:05:53) 
Organik olarak satın aldığım tek ürün bal. Markası "fanus".

Makrolarda var.

Şu da satış siteleri: satis.fanusgida.com
  • m e l t e m  (19.11.14 18:12:38) 
makarna: makarnalutfen.com


  • april12th  (19.11.14 18:18:09) 
Şu firmanın ürünlerin tamamı çok özel ürünler. türkiyede hiçbir firmanın uğraşmadığı şekilde uğraşıyorlar ürünler için. İçeriden de biliyorum. Ama haliyle muadillerinden pahalılar.

www.nargourmet.com
  • thracia  (19.11.14 18:20:09) 
ben genelde pazardan alıyorum. özellikle yiyecekleri. ama mesela sabun da pazardan alıyorum. pazardakiler genelde üreticiler. yani bahçesindeki sebze meyveyi satıyorlar. dolayısıyla gayet iyi.

mesela harika peynir yiyorum. bal falan direk üreticiden alıyorum. sebze ve meyveler çok güzel oluyor. saçım dahil tamamen el yapımı zeytinyağı sabunu kullanıyorum. zeytin ve yağı falan hiç saymıyorum bile.

istanbul'u bilmem ama diğer şehirlerde böyle pazarlar olabiliyor. bir araştırın bence.

not: çanakkale
  • jaaaccckkk  (20.11.14 09:58:21 ~ 09:58:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.