[]

çeko vs uluslararası ticaret ve finansman

yakın bir arkadaş bu iki bölüm arasında kaldı, çeko'yu sakarya'da uluslararası ticaret ve finansman'ı pamukkale'de tercih edecek hangisi daha iyi sizce, kendisi bayan olmakta.




 
sakarya'da çeko okumuş bi arkadaşım pek memnun değildi bölümünden. söyleyim dedim..


  • beerserk  (28.07.09 17:35:13) 
finansman yeni açılcak paü'de. arkadaşının gelecek planlarını bilemiyorum ama işletme ya da iktisat düşünmez mi?


  • emrag  (28.07.09 18:07:24 ~ 18:08:21) 
sakarya çeko aslında bünyesinde çok baba hocaları barındırır. Sakarya İİBF bu sene yeni binasına da geçiyor eski binanın hemen yanında bu bina. Tahmin edildiği üzere göl manzaralı. Son 5 yılda büyük bir ivme ile şaha kalkmış vaziyette okul. Rektör Mehmet Durman'ın bunda katkısı büyük. EFQM(Avrupa Mükemmelik Ödülü denen bi zımbırtı) de 4 yıldız alan tek türk üniversitesidir an itibariyle. He, diyeceksin ki ne işime yarayacak benim bu? Bu yıldızlar boşa alınmamış derim hemen. Şöyle ki çoğu üniversite öğrencisi ders kaydı için evinden kalkıp taa bilmem neredeki kampüsüne giderken Saü öğrencisi evinden online olarak yapar bu kaydı(Danışman onayı, bilmem ne falan da yok) Böylece evinde fazladan 1 hafta geçirmiş olursun. Hasılı okul altyapı ve bilişim sistemleri olarak çoğu devlet unisiyle kapışacak seviyede. Erasmus programında da son 3 senedir en yüksek hibeyi bu okul almakta. Spesifik olarak da Saü Çeko iyidir.(Saü İİBF de başka bir bölüm düşünürsen bu İşletme olsun derim)


  • yasin b  (28.07.09 20:58:13) 
@yasin b, bina ve bilişim olarak ne kadar güçlü olduğunu ben de biliyorum yeni bir saü mezunu olarak, bilgi işlem'de çalışmıştım ben de, hatta o bilgi sistemimizi başta boğaziçi olmak üzere bi ton okula da sattık o ayrı, ama bölüm bölümün hocalarında bitiyor iş, o yüzden sordum teşekkürler bilgilerin için, bi de o efqm'nin daha bi hayrını görmedik neyse:)


  • abtash  (08.08.09 17:58:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.