[]

enpara'dan adam gelecek, içeri giriyo mu bunlar?

enpara'ya başvurmuştum da, aradı bugün abi bi manin yoksa geliyim dedi. ekstra bilgi almak istemediğimi, sadece sözleşme imzalayıp kartı almak istediğimi söylemiştim. kapıda ayaküstü mü hallediyoruz bunu yoksa dalıyolar mı içeri?

ulan hastalıktan geberiyo olsam, odanın halini görünce annem bile girmez bu odaya, "gebersin şerefsiz" deyip arkasını döner gider. işim var şu an odayı da toparlayamıyorum. "abi oda çok dağınık kapıda konuşalım :))" da denmez şimdi.

girmiyolar di mi, girmiyolar deyin ya. arkadaşların odası da benimkinden hallice, ben öyle kapıdan verip gider diye düşündüğüm için hiç aklıma bile gelmedi odayı toparlamak. adam arayıp "geliyom abi müsait misin :))" deyince dedim lan noluyo.

 
Giriyorlar. Ben sırf girmesinler diye avm de buluşmuştum


  • kablelvuku  (19.11.14 12:56:42) 
benim evde girmediler.


  • gliderpilot  (19.11.14 12:57:17) 
ev müsait değil de.. kapıda hallet.


  • mr fusion  (19.11.14 12:57:55) 
bir kafeye falan gidip orada da halledebilirsiniz.


  • inheritance  (19.11.14 12:58:08) 
benim işyerime hatun geldiydi. sıcak bişeyler ikram etmiştim içecek.. kıştı, üşümüştü çünki. herneyse konuya dönelim.
buyur edersen girer içeri. hediye paketini verir imzanı alır gider. buyur etmezsen kapıdan verir gider.

  • battal gemalmaz  (19.11.14 12:59:42) 
Ben aldığımda girmedi eve. Kapıda aldım imzaladım yolladım. İçeri davet etme, kapıyı açıp dışarı doğru çık hafif işte, adam zorla içeri girmez sonuçta.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (19.11.14 13:04:51) 
bu kadar uzun duyuru yazıncaya kadar ortalığı toplasana.


  • zam sampiyonu domates  (19.11.14 13:07:53) 
sana bir zarf içerisinde kartını veriyor, formu dolduruyor, imzalar atılıyor, bbye.

eskiden küçük hediyelerde veriyorlardır, not defteri ve kalem gibi, ayrıca kimliğinizin fotoğrafını çekiyordu sanki.
  • grimer  (19.11.14 13:11:46 ~ 13:16:12) 
Gayet kibar insanlar calistiriyorlar, evine zorla girmezler.


  • fever  (19.11.14 13:12:51) 
davet edersen giriyorlar. ben ek bilgi istiyorum demiştim, yine de dışarıda ayak üstü yapmaya kalktı ben davet etmiştim.

içeriye girmeye kalkmaz, derse de nüsait değil dersin. ayak üstü bir imza.
  • air  (19.11.14 13:14:05) 
arkadaşın zoruna gitmiş "kalk kız soğan doğra" dediğim ama başka bir olayı anlatmadan edemeyeceğim.

geçen sene enpara'dan çıtı pıtı bir kız gelmişti. diz üstü etekli ve dekolte elbiseli. kolunda kocaman dövmesi falan. filtre kahve yapmıştım. ikram etmek istedim. "kahve var taze içersen ya da soğuk bir şey?" kız "sağolun almayayım, oruç tutuyorum" dedi. burada amacım kimseyi yargılamamak ama söylemeden edemeyeceğim; "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu"

dip not : korktu herhalde gazozuna ilaç atarım diye. o da haklı tabi.
  • zam sampiyonu domates  (19.11.14 13:16:11 ~ 13:17:19) 
@domates, zoruma gitmedi. anlamsız bulduğum için tiklemedim. "buraya soracağına kadar" diyorsun da, benim bu soruyu yazmak 15-20 saniyemi aldı. çok hızlı yazarım, kıps.

ayrıca, böyle bir soruyu sorduğuma göre oda belli ki çok dağınık. ayrıca çalıştığımı da yazmışım oraya. 1-2 dakikalık duyuru için işi bölebilirim ama kalkıp 1.5 saatlik temizliğe girişemem.

soru soruyoruz, cevap vermek yerine laf sokuyor ya da duyuru sahibinin zaten muhakkak düşünmüş olduğu bir şeyi sanki çok özel bir fikirmiş gibi yazıyorsunuz. ona kıl oluyorum. yine yazın, söyleyin. duyuru açmışız sonuçta, isteyen istediğini yazar. ama ben de tik vermem. zoruma gittiğinden, senden ölesiye nefret ettiğimden değil yani. işime yaramayan bi cevap olduğundan.
  • pescador  (19.11.14 13:21:03) 
enpara öyle güzel bişeyki, söyle evi onlar bile temizler.


  • prompter  (19.11.14 13:43:29) 
@prompter, gerçekten çok güzeller. hani müşteri hizmetlerinin değil de enpara'nın kendi telefon numarası olsa içip içip ona mesaj atardım. çok sevdim.


  • pescador  (19.11.14 13:46:18) 
bu kadar kişi söylemiş ama eksik kalmayayım ben de. yaklaşık 1 saat evvel kart teslimi için geldi, bizzat gelen kişi kapıda hemen burda da halledebiliriz dedi ben kendim buyur ettim içeri, üstüne de geçmiş doğum günümü kutlama inceliğini gösterdi. özenle seçilip görevlendirilmiş kişiler.
kısaca kapıda da hallolur.

  • nwnd  (19.11.14 16:01:06) 
araba mezarlığında buluş panpa


  • mountaincat  (19.11.14 16:06:36) 
@ pescado ben iki üç günde bir "sizi çok seviyorum" diye menşın atıyorum twitter'dan. çok güzel de dönüş yapıyorlar sağolsunlar.


  • prompter  (19.11.14 16:07:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.