Giriş
(4)

Hangi dershaneye gitsem...

ortan
Merhaba.ÖSS 2010'a (ya da yeni ismi her neyse artık) gireceğim ve dil puanıyla yerleşilebilecek bölümleri tercih edeceğim. İngilizce, evet.Ancak yeni sistem aklımı karıştırıyor. Daha önce HİÇ dershaneye gitmemiş, bu ortamlara epey uzak birine anlattığınızı hesaba katarak tavsiyelerde bulunabilir mis
Merhaba.

ÖSS 2010'a (ya da yeni ismi her neyse artık) gireceğim ve dil puanıyla yerleşilebilecek bölümleri tercih edeceğim. İngilizce, evet.

Ancak yeni sistem aklımı karıştırıyor. Daha önce HİÇ dershaneye gitmemiş, bu ortamlara epey uzak birine anlattığınızı hesaba katarak tavsiyelerde bulunabilir misiniz?

Şahanesiniz.

Daha da açmam gerekirse: Böyle "şampiyonlar" yetiştiriyoruz iddiasında, bana ihtiyacım olan (yani: yeni sistemde çözmem gereken tüm sorular hakkında danışıp eğitim alabileceğim) her şeyi verebilecek, haftada en az 4 günlük programı olan, o ideal üniversite kazandırma yuvasını arıyorum. İstanbul'da yaşıyorum, Kadıköy. Avrupa yakasına gitmek hiç mi hiç istemem ama "o yer" oradaysa giderim.

Yardım, tavsiye, öğüt. Lütfen. Teşek.
0
ortan
(28.07.09)
tarafsız tavsiye;

fem.
0
swallowed arsenic
(28.07.09)
yıllar önce gittiğim dershaneme borcumu ödemiş olayım sdkfjsdjklf

fen bilimleri merkezi
0
dambil
(28.07.09)
kendileriyle farklı cenahlarda yer alıyor olmamıza rağmen fem ya da sakarya türevi dersaneleri önerebilirim..dilden sınava gireceğini söylemişsin ki bu alanda da epeyce tecrübeye ve dökümana sahip kendileri.
0
narsisus
(28.07.09)
Uğur a gitme.
0
demre
(29.07.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.