[]

üst baş giyik kuşam devrimi zor mu ?

şu yaşıma geldim dolabı açıp baktığımda hep koyu renkte pantalonlar, koyu ve önünde sıfıra yakın desenli tişörtler, sade ayakkabılar, düz ve koyu renkte ceketler, montlar v.s

etrafımdaki insanlara bakıyorum da şekilli abu subuk kıyafetler ayakkabılar, ceketin önünde eşşek kadar marka logosu, püsküllü ipli saplı ayakkabılar...

yakışıyor da adama/kadına ama ben beceremiyorum, yakıştıramıyorum sanırım. sonra dolap hep aynı kıyafetler, sıyrılmam lazım bu düz ve şekilsizlikten.

bu sabit giyinme fikrinden sıyrılmak zor iş mi ?

 
Sıyrılman gerektiğini kim söyledi? Bence iyi yapıyorsun, böyle devam.

Ne zaman başkasının aklına uyarak içime sinmeyen bir şey alsam kenarda eskiyor.
  • hiko seijuro  (19.11.14 01:31:43) 
en iyisi nüdist olmak


  • razvan rat  (19.11.14 01:33:27) 
sadece renkleneceksen kolay. gözün giydikçe kendi görüntüne alışıyor. ama işte kendi stilim olsun dersen o zor.


  • namus ninjası  (19.11.14 01:38:43) 
abi zamanında siyah ve lacivert dışında bir şey giymezdim. \m/ falan

sonra koyu yeşil tişörtler giyebildim. derken mavi, açık yeşil, daha açık yeşil. öyle öyle derken kırmızı-beyaz havai gömleğim oldu. yavaştan başla. güzel bir şey valla. ne giysem yakışıyor triplerine giriyor insan. daha bir özgür hissediyor. niyeyse acayip anlamlar yüklemişimdir bu olaya.

önünde arma veya yazı olan şeyleri giymem hala. "delta-force mission bravo 51. bölük" falan noluyoruz amk. ama açık renk iyidir. desenler falan da.
  • kta  (19.11.14 01:54:10) 
@kta, dediğin gibi, ufak ufak, baktın zamanla gerisi gelecek alışacaksın olayı. lacivert kot pantalon üzerine siyah düz, bildiğin duvar desenli tişört giymek bir yaştan sonra sıkıyor ya.


  • orta sahanın rakip yarı alana bakan dilimi  (19.11.14 02:04:25) 
renk değiştirme kolay, denildiği gibi ben de siyahtan lacivert - kahverengi - yeşil diye başladım bir senede beyaza ulaşıyorsun. ama logolu püsküllü falan giymem utanırım.


  • blodeuwedd  (19.11.14 02:13:15) 
hacım sen kendine yakıştıramadığın için sana öyle geliyor.
yani bu giyilirmi lan dediğin şeyi giyip ooww bana süper yakıştı demek gibi bir durumun olamaz. zira bende senin kafadanım o ayrı.
onlar gibi giyinmeye uğraşma ama dolabı renklendirmeye başla.
titre ve kendine gel hacı.
  • seyduna6687  (19.11.14 08:15:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.