[]

Ne soylesem

Iyi geceler
Su an degisim ogrencisiyim yilbasi haftasi buradaki sehir merkezinde Turkce sarki soyle dediler bende olur dedim de ne soyleyecegim simdi? Aklima bir sey gelmiyor hafiften de sicak basmaya basladi...
Ps: cinsiyet kadin ve zor olmayan bir sarki olsun lutfewn :(


 
hangi ülkedesin bilmiyorum da tarkan muhtemelen orda da biliyordur. tarkanın eski hitlerinden, şımarık vs olabılir belki. ya da çok yanlış düşündüm bilemiyorum.


  • mahone  (18.11.14 23:29:50) 
neset ertas-neredesin sen. hic dusunme soyle gitsin


  • shotgunwoman  (18.11.14 23:37:53) 
takvimlerden haberin yok mu geçiyor yıllar

bu ses tonuyla www.youtube.com
  • razvan rat  (18.11.14 23:39:59 ~ 23:40:31) 
tarkan - şımarık


  • hayley williams ile evlenecek genc  (18.11.14 23:49:44) 
sezen aksu - onu alma beni al


  • namus ninjası  (19.11.14 00:34:49) 
ülkeyi belirtseydin belki bestesi onlardan üzerine türkçe söz yazılmış bi şarkı filan bulurduk.caddelerde rüzgar fena değil hakkaten.


  • gis  (19.11.14 00:39:18) 
ezginin günlüğü- 1980 de güzel seçim olabilir sanki


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (19.11.14 03:28:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.