[]

bankacılar ya da bu konudan anlayanlar lütfen bir bakın

arkadaşlar ben bir yakınıma iş bankası'ndan isme havale yaptım ancak bu kişi daha sonrasında parayı şubeden çekemeden başka bir yere gitti. ve gittiği yer ile şube arasında uzun bir mesafe var yani parayı çekemiyor. şimdi iki sorum olacak, 1. illa ki gönderilen şubeden mi para alınmak zorunda? 2. para çekilmezse tekrardan hesaba iade ediliyor mu?

not: iş bankası çağrı merkezini aradım ancak adam akıllı bir cevap vermediler, bankadakiler de aynı şekilde. bir tanesi evet başka şubeden alabilir dedi diğeri ise ne münasebet diye cevap verdi.


 
Siz havale yaparken size hangi sube diye sordular mi ? Sordularsa sadece soylediginiz subeden cekebilir. Sormadilarsa her subeden.

Hayir parayi geri alamazsiniz.
  • kegums  (18.11.14 19:37:24) 
ınternet şubesi ile yaptım havaleyi, şubeye gönderildi.


  • bayankus  (18.11.14 20:29:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.