[]

dis hekimi yasli mi genc mi secilmeli

Ben tecrubeden yanayim ne dersiniz hangisi daha mahirdir sizce hangisine dislerimi emanet etmeliyim




 
orta yaşlı.


  • devilred  (18.11.14 13:40:50) 
3-5 yıl tecrübeli. eli de minnak olsun.

yaşlılar yeni yöntemleri bilmez, bilgisayarla yapacağına manuel takılır. eli kaba olanlar da ince işçilik yapamaz.
  • [silinmiş]  (18.11.14 13:43:44 ~ 13:43:57) 
mümkünse orta yaşlı kadın olsun.


  • sir gawain  (18.11.14 13:46:51) 
yaptıracağın işe göre bayan erkek seçimi yapabilirsin

Peşinen yazayım bazı diş çekimleri(20lik yarı gömülü dişler) kol kası gerektiriyor, bayanların gücü yetmeyebiliyor yetmediği yerde diş etini biraz daha fazla keserek açıyor buda senin diş etinin kapanmasını iyileşmesini geciktirebiliyor.

Kanal tedavisi dolgu gibi işler için kadın erkekten ziyade orta yaşlı bir doktor tercih etmenizde fayda var.
  • basond  (18.11.14 13:46:57) 
yaşlı olmasın.

60 yaşlarında bir dişçiye gitmiştik, şu beşiktaş'taki diş hastanesine, nişanlımla beraber. önce ben muayene oldum. sonra nişanlım muayene olurken odadan çıkıp diş röntgeni çektirdim, odaya döndüm nişanlımın yanına. adam "hayrola" gibisinden baktı, şaşırdı. merhaba dedim, hoşgeldiniz dedi. demin muayene olmuştum dedim. "ben de bir yerden hatırlıyorum diyordum. tabi tabi, muayene oldunuz, doğru. unutmadım ben zaten." dedi.

bir daha da o hastaneye gitmedim.

bu da böyle bir anımdır.
  • m e l t e m  (18.11.14 13:49:03) 
insanlara kendinizi emanet edin o da motive olsun. genç de olur. sen yaptırmasan öbürü yaptırmasa bu insanlar nasıl öğrenecek? benim bir diş hekiminden tek beklentim muayene sırasında konuşturmaya çalışmasın. nasıl cevap vereyim ağzım açık.


  • rock n roll  (18.11.14 13:49:16) 
50 li yaşlarında erkek oldukça deneyimli bir diş hekimim vardı ve aile dostumuzdu. Ama birşeyler içime sinmiyordu nedense. En son 5-6 ay önce kanal yapılan diş zonklamaya başladı. Bir dil hastanenin dil bölümüne profesere randevu almaya gittim ama yerinde yoktu 1 hafta daha yok dediler. Yeni mezun kadın bir diş hekimi vardı ona görüneyim bari dedim. Çok da tereddüt ettim açıkcası. Kanal iyi yapılmamış dedi. Kurtarmaya çalıştı dişi ama olmadı. Ben böyle becerikli bir insan görmedim. Daha 24 yaşında ama sonuna kadar ona teslimim. Estetik bakışı da mükemmel tabi. Sürekli eğitimde. Hem süper bir dişçim oldu hem de pek tatlı bir arkadaşım.


  • hakikibulut  (18.11.14 14:11:57) 
ben gençten yanayım hocam. yaşlı bir dişçiye gitmiştim kanal tedavisini becerememişti, çok çile çektim sayesinde.


  • gaza gelen  (18.11.14 14:52:32) 
saydım da hayatım boyu toplam 1 yaşlı erkek, 5 orta yaşlı erkek ve 1 genç kadın diş hekimine gitmişim.

en çok memnun kaldıklarım orta yaşlı erkeklerden ikisi ve genç hanım oldu. ortak özellikleri hastayla iyi iletişim, en yeni teknolojileri takip etmeleri ve ellerinin hafif olmasıydı. bir de yaptıkları dişlerden sonradan hiç sıkıntım olmadı.

şu an genç hanımla devam ediyorum ve gayet memnunum.
  • lily briscoe  (18.11.14 14:52:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.