[]

zamanı yettiremiyorum

hafta içi;
08:00÷18:00 (iş)
haftanın 4 5 günü ingilizce kursu(işten çıktıktan sonra gidiyorum genelde)
eve varış; 22:30 suları.

kursa başladığımdan beri fitness'a gidemiyorum, kitap okuyamıyorum kısacası bir bok yapamıyorum.

bana planlama konusunda yardımcı olabilir misiniz?

(ayrıca fitness'a 5 ay sürekli gittiğim için çok fena mutsuzum şu an için. kaslarım da çekiliyormuş gibi rahatsız edici bi şey var vucudumda.
öf pöf

 
h.sonu gitmeyi dene


  • matematik koyu  (18.11.14 10:08:35) 
p90x3 dene evde yarım saat. 2 saat salona gitmiş gibi oluyorsun zaten :)


  • janavarorion  (18.11.14 10:48:49) 
evde keşke o enerjiyi bulabilsem, sıkıntı o işte..


  • hede hodo  (18.11.14 10:50:21) 
kursa vereceğin parayla özel ders al, daha iyi ve çabuk öğrenirsin.
ben kursa gidip bu dili öğrenebilen kimse tanımadım, ben de şahsen iki yıl rusça kursuna gittim, bir bok hatıramıyom şimdi. büyük bir enerji kaybı bence.

  • tiny penny  (18.11.14 11:02:59) 
şu an gittiğim kurs zaten özel ders gibi. wall street'e gidiyorum. öyle geleneksel sınıf ortamı yok ve de sureklı ingilizce konusuluyor. sıkıntı yok gibi dusunuyorum o acıdan da, bi seyler eksik kalıyor canım ona sıkılıyor..


  • hede hodo  (18.11.14 12:05:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.