[]

istifa edememek

iyi geceler,

starbucks'ta part-time tabir edilen yarı zamanlı şekilde çalışıyorum. dört ayı aşkın süredir. istifa etmeye karar verdim kurslara bir şeylere başlayacağım, okulla birlikte vakit yetmeyecek.

bugün izin günümdü, müdür bey de çağırdı istifamı beyan etmek için mükemmel bir fırsat diyerek gittim, ay sonu çıkacağımı bu sürede yerime yeni birini bulmalarını falan söyleyecektim. işte gitmeden gugıldan istifa dilekçesi örneği okudum orda yazıveririm diye.

gittim, söyleyemedim. performans değerlendirmesi varmış. abuk subuk bir şey. 15 kadar çalışmam üzerine soruyu 1-4 arası puanlarla önce ben sonra müdür bey yanıtladı üzerine değerlendirme yapıldı falan. yarım saat kadar sürdü ben kendime 4 üzerinden ortalama 2,40 verdim adam gitmiş 2,80 vermiş. bir saat karşısında oturdum üzerine konuştuk bir şeyler.

ya tam istifa edecekken, işte şunları şöyle şöyle ilerletebilirsin, şu yönlerin iyi bilmemne. kafa kola aldı beni istifa edemiyorum resmen. utanıyorum lan istifa etmeye sanki bensiz dükkan işlemeyecekmiş gibi. işe girerken de 1 sene falan çalışırım duruma göre demiştim. şimdi ayıp etmişim gibi geliyor. nasıl istifa edicem ben? bahane falan uydurmalı mıyım?

 
yalan söyle, ailevi durumlar falan dersin.


  • drystedb efficacious  (17.11.14 23:26:56) 
ne ayıbı abi. sen gidicen yerine 34234242 tane adam basvuracak birini alacaklar ondan sonra illa. utanılacak bir şey yok.


  • fransızkalanadam  (17.11.14 23:27:54) 
Orası müdürün dükkanı falan olsa hadi derim belki kıyamaz istifa etmezsin de zaten senin de bildiğin gibi Starbucks her şubesini kendi açıyor, yani oradaki adam sadece şirket elemanı. Siktir et bas istifayı.


  • i was made for you  (17.11.14 23:34:19) 
öğrencilik zamanı part time işler + okul sonrası iş hayatı nerden baksan 10 - 12 yerden istifa etmişimdir. her seferinde aynı gerilimi yaşıyorum, konuşmaya cesaret edemiyorum falan. işler işveren tarafından süper giderken bana batıyor çünkü.
demem o ki, sizi çok iyi anlıyorum ama gitmeyi aklınıza koyduysanız ve geçerli sebepleriniz varsa gideceksiniz. konuşmayı daha rahat yapabilmek adına 'sizi de zor durumda bırakmak istemiyorum, yerime birini bulana kadar (maximum bir zaman belirtmek lazım tabi ki) kalabilirim' gibi yaklaşın.
geciktirmeyin, ayıbı falan yok bunun. ters bir tepki alma ihtimaliniz yok denecek kadar az.
  • asisamus  (17.11.14 23:49:16) 
full-time bir iş olsa ne yapardınız kim bilir :) zaten part-time bir iş, mezun olduktan sonra çalışacağınız bir iş değil. adamlar için çerez bu tür konular. o yüzden canınızı sıkmadan söyleyebilirsiniz. bahaneye gerek yok.


  • the silent enigma  (17.11.14 23:50:01 ~ 23:50:37) 
adamin umrunda olmaz. magaza muduru dedigin adam da maasli calisan. ayrica senin onceden yazmana gerek yok orda bes dakikada hallediyorlar. calistim ordan biliyorum.


  • bohr atom modeli  (18.11.14 00:18:32) 
daha starbucks'da boyleyse senin okul sonrasi is hayatin baya kotu gececek benden soylemesi.

direkt kursa gidecegim, o yuzden de. yalan soylemeye gerek yok.
  • goo.gl  (18.11.14 05:39:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.