[]

Beats by Dr Dre

Sevgili arkadaslar,

Uzun zamandir bir kulaklik almayi dusunuyordum, onumuzdeki hafta Amerika'da Black Friday dedikleri gun var, ben de su an Amerika'dayim zaten. Best Buy, Walmart gibi marketlerin indirim brosurlerine baktim. Uc tane Beats modeli var,

Birincisi Beats by Dr. Dre - Beats Solo HD On-Ear Headphones (80 dolar)
Ikincisi Beats™ by Dr. Dre™ Wireless™ Headphone (150 dolar)
Ucuncusu Beats by Dre Studio Wireless Headphone (250 dolar)

Ben kullanis rahatligi icin bliuetoothlu olsun diye dusundum, ikinci model ile ucuncu model arasindan hangisi tercih edilmeli, bunlarin disinda bu fiyatlarda tevsiye edebileceginiz bir kulakluk var mi?

Bir de deger mi bu kadar para verildigine?

 
kesinlikle beats mixr diyorum. saydığın kulaklıklarla müzik dinledim. bunların dışında bir çok üst segment kulaklıkla da müzik dinledim. ama beats mixr gibisini görmedim.

"10kyı veririm, stax'ımı alırım." dersen orası ayrı. ama bu lafı diye(bile)ne kadar beats mixr.

mixr için değer, diğerleri için değmez.
  • papillon7  (17.11.14 21:05:04 ~ 21:17:02) 
hocam beats by dr.dre'ler dünyanın en iyi kulaklıkları değildir. pahalı olduğu için böyle görülüyorlar. ha ama iş görürmü görür tabiikide.

sonrasında, sizin bir kulaklığı kullanım amacınız nedir bunları sorgulamanız gerek. portatiflik, ses yönü, izolasyon, konfor ve tabikide bütçe. amerikada olanaklarınız çok fazla iken (amazon, ebay vs.) bence çok farklı birşey alabilirsiniz diye düşünüyorum ve sizi www.head-fi.org adresindeki incelemeleri okumanızı tavsiye ediyorum.
  • yaraticilik0  (17.11.14 21:07:15) 
modellerini bilmiyorum ama her çeşidini test ettim. kesinlikle değmez.
En az yarı fiyatı gibi bir indirimdeyse belki düşünülebilir.

  • cocodancer  (17.11.14 21:22:26) 
Ne tur muzik dinliyorsun genel olarak? Soyle, ona gore oneriler gelsin. Beats, kesinlikle degmez.


  • fortisvita  (17.11.14 21:37:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.