[]

Bizim ünilerin götü kalkık mı azıcık?

Lan LSE dahil İngiltere'de ve ABD'de iyi denebilecek okullara mailler attım. Adamlar cevap verdi. Üstelik programımızla ilgilendiğiniz için tşk. falan demişler. Öyle soğuk, baştan savma mesajı değil.

Türk ünilerine de atmıştım cevap gelmedi. İst üni, marmara falan filan.
Ne bu bir afra tafra :D

 
Hayir. Operasyonlari kotu.


  • f_d  (17.11.14 18:59:49) 
Türk üniversiteleri mail sistemi mi kullanıyor? hahaha


  • cokponcik  (17.11.14 19:06:29) 
Hayır, e-maillere bakmıyorlar bile :) baksalar da umursamıyorlar çoğu zaman


  • razvan rat  (17.11.14 19:12:52) 
@cosmicstring Yok ya hazır değil. Çünkü sorduğum soruyu nereden bilecek. Mesela bir tanesinde dil ile ilgili bir şey sormuştum. Dedi ki başvurunu yapabilirsin ama eğitime başladığında ielts 7 ye ihtiyacın olacak falan filan spesifik bir cevap verdiler.


  • secilmis uye  (17.11.14 19:17:17) 
şu an harvarda da mail atsan gayet seninle ilgilenen nazik bir cevap alırsın. kurumsallık başka bir olay. ayrı bizde hiçbir yerde bu mail olayı önem kazanamıyor. hocaya mail atayım diyorum ara diyor. telefonda bir sayfa şeyi nasıl anlatayım. sonra da watsapp mesajı gibi maile geri dönüş yapıyorlar.. seneler sonra maile cevap atan hocalar gördü bu gözler.


  • Aerdem  (17.11.14 19:34:36 ~ 19:41:54) 
evet göt kalkıklığından değil, üşengeçlikten. allah korusun bir maile cevap verirler de karşı tarafın işini kolaylaştırırlar belki, sonu gelmez o zaman maillerin. hiç alıştırmıyorlar o yüzden...


  • asisamus  (17.11.14 19:36:23) 
evet kalkık. Daha önce Cambridge, Trinity College'den birisi bana cevap veriyordu alanımla ilgili sorularda. Ancak Türkiye'de dersine girdiğim bazı kişilerden bile cevap alamıyordum. Hem üniversitelerde hem de birçok öğretim üyesinde gereksiz ego var.


  • protector  (17.11.14 19:50:44) 
Ben maillere bakamiyorum canim ya diyen danisman hoca gordum ben universitede.

Bana gore turkiye'de universiteler lise zihniyetiyle yonetiliyor.
  • kegums  (17.11.14 20:07:38) 
Mobilim editleyemiyorum.

Hollanda dis isleri bakanligina bundan 4-5 sene once attigim farki sorular iceren maile 2 gun sonra sorularin detayli cevaplarini iceren mail gelmisti. Hatta bi tanesi onlarin alani olmayan bir soruymus ama cevapsiz birakmamak icin arastirmislar onu da cevaplamislar. Yine de bilgi yeterli gelmediyse diye konu hakkinda uzman kisinin telefon mail ve posta adresini vermislerdi konuyla ilgili bilgilendirdik diyerek.

Bizde ise universitelerde yanlis bilgilendirme yapan yetkili kisiler "gunde 1000 kisi soru soruyo sana ne cevap verdigimi nereden hatirlayayim" gibi fantastik savunmalar yapiyor.
  • kegums  (17.11.14 20:12:53) 
hayır e maillere bakmayı bilmiyorlar.

ben ciddi ciddi böyle olduğunu düşünüyorum.

görseler de bir telefon ciddiyetinde olmadığını düşünüyorlar.
  • ya ben lan neyse  (17.11.14 20:15:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.