[]

eski sevgilinin ilişki durumunu beğenir misiniz?

şimdi ilişki durumu yapma mı kaldı saçma sapan işler mevzusuna girmeyin o uzun hikaye. erkek tarafı bir nedenden dolayı istediği için yaptım.

kötü ayrıldığım bir eski ilişkim var. pek ilişki de denemez ya o ayrı bi uzun hikaye, neyse. bir süre sonra benden özür dileyip özlediğini buluşmak istediğini söyledi. ben de çok kırıldığım için hep geçiştirdim. geçen bahara kadar aralıklarla yazıp buluşmak istediğini söylüyordu. kafamı kırayım ki inadımdan gitmedim hiçbirine. hatta bi keresinde annesinin de dahil olduğu bir etkinliğe çağırmıştı çok şaşırmıştım. aramız bozulmadan önce de annesiyle tanıştırmak istemişti zaten. neyse efenim. bu şahıs artık benden ses çıkmayınca mıdır nedir, kendisine sevgili yapmış. kızı gören herkes bu senin çirkin versiyonun resmen falan diyor.

resimlerden falan gördüğüm kadarıyla mutlu gözüküyor ama. ben de uzun zamandır kendimi kapatmıştım, ondan sonra ilk defa her açıdan uyuşabildiğim birisiyle tanıştım. daha çok çok yeni olsak da şuan her şey güzel gidiyor. taa ki facede ilişki durumu yapana kadar.

bu eski sevgilimsi benim ilişki durumunu beğenmiş. neden oladır ki bu şimdi? hani kendime bir umut kapısı falan aradığımdan değil cidden, bu saatten sonra aramızda bir şey asla olamaz zaten.

ben olsam hiç umursamadığım bir insansa amaan banane la der geçerim ne beğencem hiç işim olmaz. haa ama eğer kötü veya iyi en ufak bir hissim varsa 'hmm peki madem, beğeneyim de umursamıyorum sansın sinir olsun' gibisinden düşünerek beğenirim.

var mıdır burda 'aa ne güzel o da şimdi mutludur ^_^' diyerekten böyle bir hareket yapcak olanlar? ben şahsen vakti zamanında sarılırken içimin titrediği bir insanın ilişki durumunu üstünden on sene geçse de beğenmem. ciddi hayatımda tanıdığım en dengesiz insan ve ne düşüneceğimi şaşırıyorum, kimse kendisini çözebilmiş değil.

tikler biraz geç gelebilir

edit: uyuzluğuna yapanların pipisi düşsün e mi -_-

 
var öyle gebeşler.


  • namus ninjası  (17.11.14 18:55:00) 
sana olan duyguları geçmiş mutlu olmandan rahatsız değil işte. o kadar da dengesiz değil demekki.


  • seksen9  (17.11.14 18:55:23) 
huzursuzluk vermek için.
başarılı da olmuş.

  • kayranin kedisi  (17.11.14 18:56:20) 
Uyuzluguna yapiyordum. Gordumki ise yariyormus. :D asla olmaz deme bak hala var biseyler sende. Git konus bnce


  • Solem  (17.11.14 19:07:01) 
"kafamı kırayım ki inadımdan gitmedim hiçbirine."
Yeni sevgilin var ve bu cümleyi kuruyorsun?? Anlayamadım valla

  • emirkulu  (17.11.14 19:17:51) 
ben yaparım, eskiden iyi kötü beraber vakit geçirmişim o insanın kötülüğünü niye istiyim, aldatma vs. olmadığı sürece yaparım öyle bir gebeşlik.


  • selam  (17.11.14 19:18:22) 
Issız Adam'ı seyrediniz efenim. Issız Adam'ı.


  • empty man  (17.11.14 19:23:45) 
ben sahsen vakt-i zamaninda sarilirken icimin titredigi insanin mutlu olmasini isterim ama kendisini facebookta arkadas olarak eklemem o ayri.


  • shi aila  (17.11.14 19:30:31) 
bi insan mouse'un sol butonuyla ordaki bi simgeye basmış diye bu kadar kelime yaptın demek. nasıl bir hayatınız var amk.


  • bigl0rd  (17.11.14 20:02:32) 
hayır.

not: bu arada yazdığını okumadım. başlığa cevap.
  • air  (17.11.14 20:17:30) 
başlığa cevap: hayır

genel yorum: onu beğenme bunu beğenmeme buna böyle yorum atma falan kaldı mı ya ?
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.11.14 20:19:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.