[]

Webmasterlar Bir Yardım Edin Hele

Şimdi website için themeforest'dan tema almak istiyorum. Yeni başladım bu işlere ve kurumsal bir web sitesi yapmak istiyorum. Bu temalarda regular ve extended diye ayrı satın alımlar yapabiliyoruz. Regular 16 olarken, extended 800 dolar oluyor. Tamam asıl fiyat 800 dolar. Ama o 16 dolar olan temayla nasıl iş yapabiliyoruz onu anlamadım. Nesini satıyorlar bize? Bir de bu temaları nasıl aktif hale getiririm ve düzenlerim. Photoshopta falan mı yoksa admin panelleri olacka mı. Yeniyim biraz nalatırsanız sevinirim.




 
Asıl fiyat 800 dolar diye bir şey yok. Temanın fiyatı 16 dolar. 800 dolar olan extended license dedikleri daha farklı bir olay.

Wordpress teması ise admin panel var. html'lerde yok. notepad++ falan kullanacaksın.
  • oziloz  (17.11.14 02:33:24) 
Temanın bir kopyasını tüm hakları yapımcısına ait olarak kullanmanızın bedeli 16 USD, temayı tamamen satın alıp oradan da kaldırtmanızın, yani sizden sonra bir başkasının satın almasını engellemenizin bedeli 800 USD...


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (17.11.14 09:25:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.