[]

MediaMarkt'tan aldığım üründeki yanlışlık

İyi akşamlar herkese.

Bugün Beylikdüzü'ndeki MediaMarkt'tan DeLonghi Caffe Venezia ESAM2200 modelini aldım. Bir süredir araştırıyordum ve en sonunda bu modelde karar kıldım.

İnternette o kadar araştırmama rağmen sadece tek bir renk seçeneği gördüm. MediaMarkt'taki kadına da sordum, "başka renk seçeneği yok" dedi. 1450 liralık üründe 200 liralık bir indirim yaptılar. Eve geldim, makineyi açıp bakınca üst plakasının ve bardak konan alttaki plakanın mavi renkli olduğunu gördüm. İnternetten aradım.

www.delonghi.com DeLonghi'nin sitesinde renk seçeneği yok zaten.

Renk seçeneklerini "delonghi esam 2200 red" veya blue olarak aratınca karşıma 2 tane kaynak çıkıyor, ikisi de Çince (veya başka bir uzakdoğu dili).

Çince fotoğraf: img02.taobaocdn.com!!0-item_pic.jpg_160x160.jpg

Çince video: youtu.be (renk olarak bunun aynısı ama model farklı)

Bir de MediaMarkt'ın kendi sitesinde ürün fiyatına 1100 yazıyor. Bunu da anlamadım.

MediaMarkt müşteri temsilcisi ile konuştum. Sistemden baktı ürün numarasına, "bir yanlışlık var sistemde mavi renk yok. bu ürün numarası gümüş renge ait" dedi.

Siz ne diyorsunuz? Biraz uzun oldu ama kafam karıştı. Kutunun üzerinde Romanya malı yazıyor. Renk olarak bir şey yazmıyor. Ürünün o parçaları falan Çin'den getirilmiş olması bu üründe bir yanlışlık falan olduktan sonra? Ben anlamadım bir şey.

Yarın DeLonghi'yi arayıp onlara da soracağım.

 
çince fotoda ürün adı ve 'yurt içi kargolanır' falan yazıyor.
video ise korece.
farklı bölgelerde farklı modeller satılması mümkün.
  • lily briscoe  (16.11.14 22:56:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.