[]

eczacılar! doktor ne yazmış burada?

ilkinde USG, ikincisinde kontrastlı MR istendiğini biliyorum ama diğerlerini anlamadım. tam olarak, harfiyen ne yazdığını merak ediyorum. ne demiş? sildiğim yerde doktor adı vardı,

imgur.com

imgur.com

 
yürüynce artan sağ alt ekstremite güç kaybı


  • la noix  (16.11.14 21:05:09) 
vasküler kladikasyo ?

sağ alt extremite

arteryel doppler

usg

kontrastlı

yürüyünce artan sağ alt extremite güç kaybı

spinal arteriyovenöz malformasyon ?



eczacı ne anlar hocam
  • shotgunwoman  (16.11.14 21:06:55) 
@shotgunwoman, çok teşekkürler! doktor yazısı okuyabiliyorlar ya ondan dedim :) gerçi burada çok "doktor yazısı" formunda olmamış, okunabilir düzeyde. ama ben hiç beceremiyorum.


  • pescador  (16.11.14 21:09:05) 
Oha! Sende sayden bu mu çıkçak şindi lan? Nağadar ilginç bi adamsın olm sen?


  • compadrito  (16.11.14 21:21:41) 
@compadrito, araştırdım neymiş ne değilmiş diye. vasküler kladikasyon olduğunu sanmıyorum çünkü ondan muzdarip kişilere egzersiz olarak yürümeleri önerilmiş. daha farklı bir şey olsa gerek. spinal arteriyovenoz malformasyon olma ihtimali var.


  • pescador  (16.11.14 21:26:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.