[]

reptilian varlıklar hakkında bilgi sahibi misiniz?

ne düşünüyorsunuz bu abiler hakkında?




 
Piyasadaki kızların yüzde 80'i reptilian zaten der yastık arkasına kaçar kihihi diye gülerim.


  • anonymice  (16.11.14 18:39:12) 
In maykıl we trust

michaelsikkofield.blogspot.com.tr
  • emirkulu  (16.11.14 18:50:24) 
bu maykıl ne salak bi adam ya. daldan dala atlayıp saçma sapan desteksiz şeyler yazıp duruyor. millet de saçma şeyleri yine saçma sebeplerle de olsa birbirine bağlamayı beceriyor diye buna hayran oluyor. yazan yazacağını yazsın da bu kadar cahil, bunun dediklerini gerçek sanıp inanacak insanlar olması üzücü.

reptilian neymiş a.k ya. niye reptilian, sürüngen deyince aynı manayı vermiyor mu?
  • mistreated  (16.11.14 18:55:50) 
Mistreated adamsan çıkar aksini ispatlarsın insanlara hakaret edeceğine. Ama yemez anca hakaret edersin.


  • emirkulu  (16.11.14 19:41:10) 
teoriyi duydum, hiç inandırıcı bulmadım.


  • firez  (16.11.14 20:33:26) 
la olm hic mi merak etmiyonuz? hic mi okumuyonuz anlamadim. bir tek @firez'e tik atabildim. O da aciklama yapamamis gerci. neyse sikko'ya saygim sonsuz ama reptilian'lar olmamis.


  • lionel andres  (16.11.14 22:15:02) 
valla ben de araştırıyordum önceden, david icke, sikkofield, william cooper gibi yazarları takip ediyordum. ama sonradan bunların uydurma olduğu kanaatine vardım. artık kendimi sadece bilime verdim çünkü en gerçek şeyin bilimsellik olduğunu düşünüyorum. ha ama bu gizli örgütler yok demek değil. var ama büyü yerine bilimi, insanları ve parayı kullanıyorlar. eğer reptilian ırkı varsa da gözümle görmeden inanmam (ki göz de aldanabilir çoğu zaman)


  • frodox  (16.11.14 22:48:26 ~ 22:49:38) 
ben zaten varlıklarına ikna olmadım henüz. ama bir adım daha yakınım var olduklarına dair. tabi resme bütününden baktığım zaman illuminatinin doğrudan reptilian'larla alakalı olduğunu görür gibi oldum. zaman kaybı olduğunu düşünmek doğal. saçmalık gibi göründüğüne katılıyorum ama birkaç video izleyip ya da okuyup tam olarak bilgi sahibi olmadan saçmalık demek olmaz. dinleyip okuduktan sonra konuşabiliriz tabi saçmalık ya da zaman kaybı olup olmadığını.


  • lionel andres  (16.11.14 23:26:38) 
inandırıcı bulmama konusunu açayım. bir belgeselimsi bir şey seyretmiştim, reptilyanların var olduğuna inanan birinin öne sürdüğü sözde kanıtlarla donatılmıştı. bağlantılar ve neden sonuç ilişkisi çok çocukcaydı. Hatta açık mantık hataları vardı, yani diyelim ki nedeninin ne olduğunu bildiğimiz ve çok iyi açıklayabildiğimiz durumları böyle reptilyan gizemleri ile açıklamaya çalışıyordu. Unutmayı tercih ettiğim için şu anda somut örnek veremiyorum.

Bundansa, Zekeriya sitchin'in nefilim filan teorisi daha mantıklı.
  • firez  (17.11.14 23:10:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.