[]

kafa kesme videoları

bunları hakikaten açıp izliyor musunuz?
nasıl bir duygu yarattı sizde?
az önce bir başlıkta gördüm 1080p yüklenmiş video, nasıl kaldırıyor mideniz-yüreğiniz. adam çığlık atmıyor mu? kan sıçramıyor mu? of
bir de hakikaten merak ediyorum, ağlar mısınız siz hiç? acıma duygusu yoğun insanlar mısınız?
edit: bir de cinsiyet belirtebilir miyiz?

 
Aglamiyorum. Icin bi garip oluyir ama uzun muzuntu hissetmiyorum. Bi videoda ciddi anlamda aglamistim ama. O da seyi anlatiyordu iste deney hayvanlari ciftlik hayvanlari vahseti falan. Insanin insani kesmesi sikmesi falan bana koymuyor.


  • Solem  (16.11.14 15:56:50) 
Bi arkadaşım sürekli bu videolardan gonderiyordu. Midem kaldiriyor. Gayet normal sekilde izliyorum. Ama o kadar cok izlemisim ki bi gece aglayarak uyuyamadim gozumun onune geldi hepsi. O gunden beri izlemiyorum.

Pskilojiyi etkilememesi mümkün degil.
  • rayde  (16.11.14 15:57:38) 
ben açıp izlemiyorum. niye izlemiyorum? yapabileceğim pek bişey yok zaten. var aslında, kafalarına yağan bombalar, benim ödediğim vergilerle alınıyo. bunu yapanlar, kendi reklamlarını, bizi korkutarak, beynimizi formatlayarak yapmak istiyolar. ben de bunu kabul etmediğim için izlemiyorum.

izlesem çok fazla etkilenmem, zaten maldım, bitirdiğim okul ve sonradan yaşadıklarım, iyice duyarsızlaştırdı.

ağlarım ama bunlara değil.
geçenlerde burda bi duyuru vardı. 'ben de herkes gibi hızlı öğrenmek istiyorum' demiş, geç öğrendiğinin farkında olan bi çocuk. ağla ağla bi hâl oldum.
  • compadrito  (16.11.14 15:58:44 ~ 15:59:47) 
tamamını izledim nerdeyse. bana acı vermiyorlar pek, her kurban bayramında kafası kesilen milyar hayvan var, onun kadar işte. insanı ayrı tutmuyorum, hatta daha az üzülüyorum insana.


  • camino real  (16.11.14 16:05:39) 
ben kucuklugumden beri televizyonda aglayan bebek bile gorsem kanal degistiren, odadan cikan bir insanim; kafa kesme videolarini izlesem agir bunalimlar geciririm herhalde.

bu halimle tek bir sefer suriye'de kafasi kesilen bir askerin fotograflarini yayinlamislardi, onlara bakmistim. su an bunu yazarken bile aklima geldi, kanim cekildi valla. 3 gun kendime gelememis, hortlak gormus gibi dolasmistim. 'nasil bir dunyada yasiyoruz biz?' sorusu gunlerce aklimdan cikmamisti.

normalde bana bir sey yapilinca veya birine uzulup kizinca kolay aglayan biri degilim ama boyle seylerden etkileniyorum. karsimda biri aglarsa hemen benim de musluklar aciliyor. soma, karaman kazalarinda her haberleri izledigimde agladim, gezi donemi abdullah comert oldugunde sabaha kadar goz yasi doktugumu bilirim.

insana uzulmuyorum ben kafasinda olamiyorum ne yazik ki. insanin herhangi bir canliya yaptigi caniligi aklim almiyor, alamiyor. canimi acitiyor her daim. ha bu olanlari yenisi gelinceye kadar bir sureligine de olsa unutuyorum, atlatiyorum. zaten unutmasam bu dunyada yasayamam. hatta 'ne igrenc bir canliyim ben?' diye intihar etmistim simdiye kadar.

not: benzer sebeplerden dolayi 5 yasindan beri et de yiyemiyorum mesela.
  • fraise  (16.11.14 16:08:38 ~ 16:11:11) 
izlemedim, izlemeyeceğim. çok etkileneceğimden değil. hali hazırda bu tarz olayların yaşanıyor olduğunu bilmek ruh halini yeteri kadar bozuyor zaten. izleyip izlememek çok bir şey değiştirmez.


  • sckxyss  (16.11.14 16:09:06) 
Asla izlemem,paylasan arkadasimida engeller gerekirse silerim.


  • cizgilipijama  (16.11.14 16:09:32) 
bi internet imageboardda keçileri ezen tır görüntüsü (animated gif) insalarda büyük şoklara yol açmıştı. demişlerdi o kadar kafa kesme izledim bu ilk defa etkiledi beni diyorlardı..
biri çıkıp açıkladı sonra, işte insanların ne mal olduğunu biliyoruz, içlerinde yaşıyoruz, onlardan biriyiz, öldürülmelerinde mutlaka bir haksızlık olmayabiliyor. hakeden bile oluyor ama hayvanları masum kabul ediyoruz, onların ölümleri daha çk etkiliyor bizi dedi.

bir de, biraz iğrenç bir şey anlatıcam şimdi, okurken dikkat edin ya da okumayın.
ben bi defa bi tecavüzcünün şeyini kesip ağzına tıkıştırmışlar, onun fotoğrafını koymuş mankafa sözlükçünün teki, boş bulundum açtım, yani konu pedofiliydi başlık kesinlikle kesmeli biçmeli değildi o yüzden boş bulundum linke tıkladım, lan görüntü indiği gibi bi kazındı aklıma. anlatamam.
kaafa kesme olsa o kadar şiddetli olmazdı tepkim. askerde tabip bi komutan beni bi araştırmasında kontrol grubu olarak kullandı, slayt gösterisi izletti, böyle pkk, asker, çatışma, operasyon görüntüleri, iki taraftan ölüler, otopsi öncesi fotoğrafları falan. bekliyordum ama.. böyle çiçekle böcekle manzarayla başlayıp apo fotosuyla bitiyordu, şiddet kademeli artıyordu. o zaman gördüğüm kurşun delikleri de aklımda. ama en çok cinsel uzuvlar civarı, kasıklardaki bacaklardaki hasarların görüntüsü etkilyor beni.

şahsi açıklamam, bu uzuvlarım gözümün önünde, sırttaki bir kurşun deliği etkilemiyor çok, boğaz kesme biraz etkiliyor ama görebildiğim yerler, lok bacak ve kasık civarı, cinsel organ, bunlara gelen zararlar aşırı etkiliyor beni. kendi vücuduma aynasız göremediğim yerlere karşı hissizim.
  • namus ninjası  (16.11.14 16:18:33) 
erkek
izliyorum normal bi şekilde. etkilenmiyorum. vay amk, bunlar insan mı, din işte vb tepkiler veriyorum

  • durbikonusucaz  (16.11.14 16:28:27) 
1 tanesini bile izlemedim. Bilinçli olarak izlemiyorum. Dayanamayacağımdan vahşetinden vs değil. Bu aptal yapay örgütlerden (el kaide, ışid vb) sıkıldığım için. Körler sağırlar birbirini ağırlıyor, yırtık dondan çıkar gibi ''terörist yapılanmalar'' ortaya çıkıyor. Millet televizyondan hayatı yaşadığı için 1080p lik kafa kesme videosunu izleyip kabus görüyor. Çoluk çocuk bi tıkla izliyor görüyor. Korksan ne olur? Üzülsen ne olur? 5 yıl sonra fışid çıkar zaten. Onlar da 3d yayınlarlar artık. Etkilenmeyenlere de ruhsuz duyarsız derler. Bu devran böyle sürer gider.

Cinsiyet, k.
  • buzbebek  (16.11.14 17:16:33) 
Adam meslek olarak icra ediyor, anlatmış. www.youtube.com


  • Solem  (16.11.14 19:44:34) 
Show no mercy zamanlarında bu tür içeriklere bakardım ama şimdi bir insanın işkenceyle ölümünü izlemeyi ölene saygısızlık olarak görüyorum.


  • arnold schwarzeneger  (17.11.14 07:54:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.