[]

bulaşık makinesi yerleştirme sorunu!

- derdini sikeyim butonu doğuştan on geliyor -

öncelikle, bu işin optimumu nedir, nasıl yerleştirilir, ne kadar doldurulur makine bilmiyorum ama aldığımızdan beri ev arkadaşımın kendine biçtiği makineyi en iyi dolduran adam görevi beni sıkıntılara sokuyor.

bugün birkaç tabaklık yer daha vardı. elimizde de makineye girmemiş bir rende var. rendeyi elde yıkayacağımı söylememe rağmen adam o birkaç tabaklık yeri feda ederek ve daha önceden kurduğum düzeni bozarak rendeyi koydu içine. bir iki laf söyledim fayda etmedi. "iyi sen ayarla artık" diyerek kendi haline bıraktım. bu ilk defa da olmuyor. sormak istediğim bir dahakine

1- bulaşık makinesinin adamın işeyerek belirlediği bölgesinde kaldığını kabul etmek, işi kendisine bırakmak, rahat etmek mi?

2- az laf çok iş diyerek, fazla konuşmadan, rende mi artık ne olursa elinden almak suretiyle de olsa yerleştirmesine imkan vermemek mi?

keyifli pazarlar.

 
e birak o yapsin iste negzel bulasiklarla munasebetini azaltmis olursun. o yerlestirsin sen bosalt.


  • nax  (16.11.14 15:36:16) 
bulaşık makinesini yerleştirmenin optimizasyonu, zekâ gerektiren bişey. belli ki arkadaşınız, o becerisiyle gurur duyuyor. işi ona bırakın, yağlı yağlı şeylerle siz uğraşmayın. bu konu için didişmeyin, dirsekleşmeyin, gıcıklaşmayın. böyle bir konunun, evdeki ilişkinizi germesine izin vermeyin. bırakın bir süre hevesini alsın. ileride zor gelmeye başlayabilir ya da işi olur, sizden yardım ister filan. o zaman da siz gösterirsiniz becerinizi.


  • compadrito  (16.11.14 15:36:48 ~ 15:40:30) 
bulaşık makinesindeki mevziini kaybetmişsin. artık favori kanal listelerine falan abanmalısın. ama adam hegomonik, kendi çamaşırlanrını yıkarken gelip ayarını eleştirirse ve hatta değiştirirse bu casus belli olur.


  • namus ninjası  (16.11.14 15:47:05 ~ 16:01:27) 
1.siz bölgenizi işeyerek mi belirliyorsunuz?

2.ciddi bir durum olmadıkça münakaşaya gerek yok. O 1-2 tabaklık yere koyacağın bir şey var mıydı?
  • air  (16.11.14 15:56:12) 
İşi ehline vereceksin, hadis bile var böyle.


  • emirkulu  (16.11.14 16:02:13) 
burç başak mıydı? arkadaşınki değil, seninki...


  • kerri deadstar  (16.11.14 16:04:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.