[]

Kadınlar, erkekte rasta'ya nasıl bakıyorsunuz?

Hoşunuza gidiyor mu? Upuzun ve bukle bukle saçlara sahip bir gencim. Değişiklik arıyorum. Rasta yaptırmak yıllardır içimde hep ukte kaldı ve şu sıralar yaptırmayı düşünmekteyim. Yaşam tarzım desem yeridir. Ama çevrem tarafımdan beğenilmek de benim için önemli. Ördürmeli mi, yoksa hiç uğraşmayıp gidip güzelce bi modelde kestireyim mi saçları?




 
sevmiyorum.

erkek.
  • secilmis uye  (16.11.14 12:02:14) 
Çok pis görünüyor bence, hep nasıl yıkıyor bu kafasını diye düşünüyorum. Ben 2 gün banyo yapmasam huzursuz olurum. Git güzelce kestir saçını.


  • elikası  (16.11.14 12:03:05) 
Düz saçlılar yaptırsın da... Bukleli saça öyle bir şey yaptırırsanız ayıp edersiniz.
33.media.tumblr.com

  • blues buzz  (16.11.14 12:07:19) 
siyahi olmayanlar yaptırınca çok itici ve özenti görünüyor. siyahiler zaten saçları şekil almadığından, kendilerine de kolaylık olsun diye yaptırıyorlar.

bizim gençlerde görünce "hiç özgüveni yok herhalde ki böyle dikkat çekmek istiyor" diye düşünüyorum.
  • m e l t e m  (16.11.14 12:16:47) 
Kız erkek farketmez, gördüğümde yanına yanasmak istemiyorum.


  • manuel mandalina  (16.11.14 12:24:13) 
pek bakmıyorum aslında. özel bir ilgim olmadığı gibi özel bir nefretim de yok. ama bana biraz bazen şekilcilik gibi geliyor. hani yaşam tarzım demişssin ya öyleyse yaptır içinde kalmasın beğenmezsen vurursun 3 e erkeksin sonuçta. ama bazılarında çok eğreti duruyor tarif edemedim şimdi. hepsini değil de bir kısmını yaptır önce baktın kullanabiliyorsun hoşuna gitti hepsini yaptırırsın.


  • biyik  (16.11.14 12:24:46) 
guzel sanatlar ogrencisi falansan yaptir gitsin.


  • nax  (16.11.14 12:30:22) 
edit:hukukcu falansan yaptirma


  • nax  (16.11.14 12:30:34) 
upuzun bukle saça kıyılır mı yea :/ yeni yapılmış rasta çok çirkin bence, güzel olması için bi sene filan geçmesi gerekiyor böyle karışacak iyice saçaklanacak filan. hevesliysen ve karar veremiyorsan geçici rasta yapılıyor galiba, onu dene. hoşuna giderse, çevrendekiler beğendiyse sahici rastayı yaptır gitsin.


  • uepuey  (16.11.14 12:30:54) 
ya kimseyi dinlemesene, yaptır, bence harika duruyor. uzun saç zaten muhteşem, rasta ayrı bir güzel. kesinlikle yaptırmalısın.


  • veronikaben  (16.11.14 13:24:10) 
Öyle değil biliyorum ama pasaklı gibi bi görüntüsü oluyor.


  • shejia  (16.11.14 13:33:33) 
milletin dediğine bakarsan hiçbir zaman yaptıramazsın. bence sorulması gereken soru ne kadara mal olur, bakımı kolay mı falan gibi şeyler olmalı. ben gömlek-pantolondan başka kıyafet bilmeyen dümdüz bir adam olarak rastayı çok seviyorum. saçım biraz uzayınca kestirmesem ve tembel olmasam isterdim rasta yaptırmayı.

ben de bu duyurucuları genç, açık görüşlü falan bilirdim. hepsi emekli amca kafasında. rasta yaptırmakla ilgi çekmenin ne alakası var? hadi adam ilgi çekmek istiyor diyelim bunun kime ne zararı var yani? kadınlar mini etek, erkekler takım elbise giyince millet bakıp "vau iyiymiş" deyince hoşlanmıyor mu durumdan? gerizekalı veya troll olmadıktan, ipin ucunu kaçırmadıktan sonra beğenilmenin veya ilgi görmek istemenin nesi garip ki? ayrıca rasta yaptırmak her zaman risktir. bağcılar'a, gaziosmanpaşa'ya giremen rastayla. sıkıntı olur. o yüzden bu tip değişik saç modelleri, efendime söyliyim makyajlar falan yapan arkadaşlara VÖÖÖ İLGİ ÇEKMEK İSTİYO ERGENLER demek çok garip bence.

neyse, istiyosan ve altından kalkabileceğini düşünüyosan yaptır. yok ben karı emiklemek için yaptırıcam diyosan daha kestirme yolları dene saçını rahat bırak.
  • pescador  (16.11.14 13:34:45) 
İçinde ukte kalacaksa yaptır. Başkalarının görüşlerini önemseme. Zaten belli bir süre sonra sıkılıp normal saçına geri dönmek isteyeceksin. Yani, yaşlanana kadar rastalarla kalacak değilsin ya :) Ben bir kadın olarak sevmiyorum ama rastalı arkadaşlarım da var, hiçbir zaman onlara öğ diye yaklaşmadım. Yaptır gitsin, içinde kalmasın.


  • dessy  (16.11.14 13:35:54 ~ 13:36:58) 
@pescador giyim başka bir şey, saç da senin bir organın gibi. rastayı öyle kolay kolay değiştiremiyorsun da. saçını kıpkırmızı, masmavi yapan bir genç bana göre dikkat çekmek istiyordur. aynı şekilde rasta saçla dolaşan gençler de öyle. bunu olumlu veya olumsuz bir şey olarak söylemiyorum. cool olmak için aşırı bir çaba gösterince cool olunmuyor. tam tersi, komik olunuyor.

hem rasta, rastafaryanizm düşüncesi çıkışlı bir saç modeli. bu saç, stil olarak kullanılınca o düşünceye de saygısızlık yapılmış olunuyor.

rasta yaptırıp böyle görünecekseniz yaptırın: www.kadin1.com

ama bu adam rastasız da çekici zaten. khaleesi'nin rahmetli kocası.
  • m e l t e m  (16.11.14 13:43:46 ~ 13:46:41) 
kirli pislik bir görüntü gibi.


  • jamswety  (16.11.14 14:10:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.