[]

Facebook video izleme sorunu

facebook'ta izleyeceğim videolar sanki 512 k bağlantım varmış gibi ilerliyor, hatta daha yavaş. oysa ki 8 mbit internetim var, hızım 512 ye falan da düşmedi. nedendir bu ?




 
kotayı aşmış olmayasın_?


  • ayiadam  (27.07.09 22:27:15) 
Hayır aşmadım. RapidShare premium'dan 900 kb/sn ile dosya çekiyorum.


  • xyz  (27.07.09 22:30:06 ~ 22:31:59) 
bugun bende de bir problem var.

location: istanbul anadolu yakasi
  • buyerson  (27.07.09 23:13:00) 
an itibariyle eşşek gibi yavaş facebook evet


  • argent dawn  (27.07.09 23:49:54) 
benim de 2 saat önce upload ettiğim video'yu hala işliyor. sırf bandwith değil genel bir problem olabilir videolarla ilgili.


  • blackdog  (28.07.09 01:32:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.