[]

deniz seki'nin hapse girmesine neden bu kadar üzülüyor ekşiciler?

ben deniz seki'yi pek tanımam etmem. uzaktan bakınca bana antipatik gelen birisi de değildir yani, hapse girmesine sevinmiş değilim.

ama bu kadın uyuşturucu sattığı için hapse girmiyor mu? yani suçu çok net ve belli değil mi? tamam daha büyük suçlar işlemiş kişiler dışarda, başbakanın yeğeni içeri alınmıyor vs. iyi hoş ama bunlar suçlu birini cezalandırmamak için sebep mi yani? başbakanın yeğenine ceza vermediler, iyi o zaman ben de uyuşturucu ticareti yapayım bana da vermesinler. bu mu yani?

biraz ünlü olunca başlıyor mu ağlaklık hemen, nedir olay? hani kadına haksız bi' şey mi yapılmış, normalde 3 seneymiş de deniz seki'ye mi 6 sene vermişler? veya cebine mi eroin koyup ihbar etmişler niye ahlıyor vahlıyor millet?

 
@truman, iyi de neden? çok muhalif biri miydi deniz seki? ne vardı ki bu kadar nefret edip peşine düşülecek bu kadında?


  • pescador  (15.11.14 20:26:52) 
1- dışarıda bu kadar haysiyetsiz gezerken girmesi çok kötü.
2- ve asıl önemli olanı bu.bir insan çok sor bir ortamı (hapishaneyi görüp) özgürlüğüne kavuştuktan sonra yeniden girmesi çok kötü.kadını cezası kadar yatırsalardı bu kadar sıkıntı olmazdı.

  • sapkasiz cikmam abi  (15.11.14 20:28:15) 
bu kadın sırf kadın olduğu için, hatta evlilik dışı ilişkinin kadın tarafı olduğu için (hüsnüye bi b.k olmadı misal) cezalandırılıyor gibime geliyor. ben bir kadın olarak bu nedenle sinir oluyorum duruma. ha yoksa kadını itici bulduğumu bile söyleyebilirim ama bana bi yandan samimi de geliyor, kadının sattığına ben ikna olmadım örneğin. içici gibime geliyor neden en üst düzeyden ceza aldı mesela? o camiada içmeyen yokken bu kadına neden bu kadar yüklenildi çözemedim. ülkedeki adalet kavamının böyle kişiye göre olması da sinir bozucu hakim/genel görüş sana tersse başkasının kılına dokunmazken sen 6 yıl yiyebiliyorsun yarın birgün aynı şeyleri yaşamayacağımız ne malum?


  • niye ama  (15.11.14 20:31:11) 
valla suclu mu bilmiyorum, ki olabilir de ama ben uzuldum sevdigim bir sarkiciydi.


  • exlibris  (15.11.14 20:33:03) 
klasik ekşici iki yüzlülüğü... kadın suçunu itiraf etmiş zaten. hukuken de ispatlanmış zaten... akp tayfasından birilerinin hırsızlıktan içeri atılmaması bu kadının içeri girmemesi için bir sebep olabilir mi? böyle bir saçmalık mı olur?


  • inanmazsan inanma  (15.11.14 20:47:32) 
Benim umurumda değil doğrusu.


  • buff  (15.11.14 20:47:54) 
genelde ünlülere topluma caydırıcı olması için daha ağır cezalar verildiği bir yazı okumuştum.

kocasının uyuşturucu bağımlısı olduğunu evlendikten sonra öğrenen, şiddet gören ve polise zor sığınan bir kadın tanıyorum,
kocasının fuhuş, uyuşturucu, şiddet vs suçlarından sabıka olmasına rağmen 6 ay hapis yedi sadece.

dolasıyla herkese adil davranılsa bunu sorun etmezlerdi diye tahmin ediyorum ha benim de cok umrumda değil orası ayrı.
  • neferkitty  (15.11.14 20:50:47 ~ 20:51:09) 
kadını ben pek sevmezdim ama satıcı olabileceğini bende sanmıyorum. sırf içti diye 6 yıl hapis yatması çok saçma. en kötü kamuda hizmet veya para cezasına çevrilebilirdi.


  • false pretension  (15.11.14 20:52:51) 
çünkü milletçe adalet duygumuz tecavüze uğradı.
vicdan kademesinde Deniz Seki'den önce hapse girmesi gereken o kadar insan varki.
adalet kafasına göre çalışmaya başlayınca insanlar da bu duruma böyle tepkiler veriyor
  • velhasilkelam  (15.11.14 21:29:34) 
benim hatırladıgım kadarıyla kadının esas ceza alma nedeni defter tutması, kendi kanıtını kendi yapmıştı. yok inanmıyorum falanla olmaz bu iş.


  • divit  (15.11.14 21:32:43) 
aslında insanların üzüldüğü daha çok, onun hapse girmesi değil, bu ülkede suçun en ağırlarını işleyip de elini kolunu sallayarak dolaşan insanlar olması.
bu kadını böyle sanki toplu katliam yapmış biri gibi arayıp ceza verip de asıl hapse girmesi gereken insanların kılına dokunmamaları.

  • innerbliss  (15.11.14 21:38:31) 
ayrıca uyuşturucu ticareti yaptıysa da zaten kullanan sanatçılara falan aracılık etmiştir, duyan da sanki okul önlerinde çocukları uyuşturucuya alıştırdı sanıcak.


  • innerbliss  (15.11.14 21:39:23) 
cevap başlıkta gizli "ekşiciler"

yazılanlara baktım ama bu kafayı yaşamanın mümkün olmadığını düşünüyorum
  • Fakin idiyıts  (16.11.14 12:52:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.