[]

kiralık ev aranıyor (istanbul-avrupa yakası)

tek başıma kalacağım (çalışanım),
en az 1 oda ve 1 banyo-tuvalet içeren,
aylık kirası 350 lirayı geçmeyen,
güneş gören (opsiyonel),
masrafsız,
sessiz,
beşiktaş (çarşı civarı)/mecidiyeköy/bakırköy (e-5 veya meydana yakın) semtlerinden kiralamak için ev arıyorum.

bilenler, görenler, ''gel kiracım ol'' diyenler lütfen; mesaj veya insanimsi@gmail.com

 
600 liraya 2+1ler mevcut ama 350 liraya en fazla 25 metrekare bir oda bulabilirsiniz.


  • outlawrider  (27.07.09 23:32:14) 
@outlawrider: istediğim özellikler olduktan sonra 15 metrekareye kadar düşebilir alan.


  • insanimsi  (27.07.09 23:37:29) 
o civarlarda 350 bulmanız neredeyse imkansız gibi.


  • emir90  (28.07.09 00:04:31) 
o zaman size serencebey yokuşunu öneriyorum. orada bodrum katlara bakınız. ayrıca kadıköy barlar sokağında buddha bar karşısında bir bodrum 1+1 ya da 2+1 bilemedim şimdi 350 liraydı. ve yine ayrıca kadıköy moda havuzundan bahariye caddesine girdiğinizde sağda ilk sokakta 3 veya 4. apartmanda 1 oda ufak mutfak, ve tuvaleti olan, ısınması olmayan fakat sıcak olan, 4 metre tavan yüksekliği olan bir evimsinin kirası 300 liraydı. ve emin olun nişan söz durumum olmasa gözüm kapalı tutardım. diyeceğim o ki, emlakçılardan uzak durup, bakkal, markete sorarak ve dolaşarak uygun birşey bulabilirsiniz. beşiktaş bu açıdan biraz daha zor olsa da mecidiyeköyde eminim istediğiniz tarzda birşey bulabilirsiniz. yine de kadıköy opsiyonunu düşünün.


  • outlawrider  (28.07.09 00:07:05) 
Serencebey'de bir odalı ev bulmuştum 300e ancak çelik kapılı değil boya ve tadilat istiyordu. Düşünürseniz sahibindende ya da hürriyet emlakta olmalı.


  • loralynn  (28.07.09 02:04:08) 
bahsettiğin semtlerde zor bence o fiyata ama üsküdarda bulabilirsin gibi geliyor. hem beşiktaşa da 6-7 dk motorla.


  • hobele  (29.07.09 08:08:46) 
bulamadım.


  • insanimsi  (07.08.09 19:30:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.