[]

böyle bir şey olur mu?

Görüp beğendiğiniz bir kadının yanına gidip "selam tanışalım mı, tanışmak için herhangi bir bahaneye gerek duymadım" demek denildiği kadar kötü bir şey mi? yani herhangi bir bahane, not isteği, şu dersi aldın mı ya vs hiçbir şey yok. tırnak içindeki cümlenin aynısı.




 
Yer türkiye ise illa bir bahane yada sebep olmalı baska türlüsü zor sanki
Bence tabi bu

  • horizon  (15.11.14 18:43:11) 
Badaklar yazmadan ben yazayım, oldukça cesur bir cümle olduğundan ancak tipin çok düzgünse oluru var.


  • emirkulu  (15.11.14 18:47:26) 
daha karizmatik ya da doğal görünmek adına böyle barzoluklar yapmayın. yani benim kişisel görüşüm bu.

"sebebe ihtiyaç duymadım tanışmak için, tanışalım mı?" demek fazla lakayıt ve yavşakça geliyor bana. bunu söylemeden de selam naber falan diyerek tanışabilirsin yani, normalde de insanlar sebep bulmak zorunda değil tanışmak için. romantik komedi filmi tadında yaşamıyorsun sonuçta. ben kız olsam ve birisi böyle dese direkt vururdum ağzının üstüne, "kıçımın artisti" deyip.
  • pescador  (15.11.14 18:48:15 ~ 18:48:33) 
yani bahaneye gerek duymadım falan gereksiz ayrıntı olmuş gibi geldi. manyak mı bu diye düşünürdüm muhtemelen. yani tanışırdım ama ilk izlenimim çok iyi olmazdı. direk asılma odaklı olduğunu belli edersen hele iyice tursardım. neden bilmiyorum aslında saçma bir düşünce benimkisi ama iddialı bir cümle seninkisi de.


  • biyik  (15.11.14 20:38:18) 
:) selam atteşiniz var mı bu arada ben can. yani mert can. sizin gibi güzel bir kadının sigara içmemesi ve doğal olarak ateş taşıyıp/taşımaması beni şaşırttı. isminiz neydi?

(iki seçenek var: ya ismim x' der. veya snn be slk.)

burada vereceği cevaba göre devam edilir. ismini söyledi diye sırnaşma. iletişime geçebileceğin bir numara/eposta/feysbuk bişey bul. ilerlemeyi orada devam ettir. tamam kız ismini söyledi saatlerce konuşayım dersen, sakız gibi yapıştı olursun. :) ahh türk kızı..
  • coripack1  (16.11.14 08:53:44) 
bahane bulamadım direkt tanışalım mı diye sorsan olur bence
bunları söylerken kıza samimi görünmek de önemli yalnız

  • duhan  (16.11.14 09:09:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.