[]

göğüs ucu kapatıcı

şu ürünler nasıl oluyor hiç gerçek hayatta gören var mı? yani memenin ucunda nasıl duruyor öyle yapışkanlı mı acaba?

www.icgiyimruzgari.com.tr


 
çıkarmaya çalışırken memenin ucu yırtılabilir dikkat ediniz pls.


  • peace.on  (15.11.14 17:25:24) 
pek kullanışlı değiller. bir de bu ucuz, biraz daha para verip iyisini almak lazım yoksa hemen düşüveriyor tutmuyor falan. bir de kalitesizlerinin yapışkanı kalıyor falan iyileri 50 liradan başlıyor. bir de yağlı ciltte en kalitelisi bile sorun çıkarabiliyor. güle güle kullanın. ama tabii ki benim düşüncem memitolara özgürlük.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (15.11.14 17:27:15 ~ 17:27:37) 
@proletarier aller lander vereinigt euch
teşekkürler verdiğin bilgiler için, memeler hep özgür zaten de ben eşime sürpriz yapayım dedim, bir iki kullanıma dayanmaz mı acaba :) ayrıca kalitelisini nereden bulabilirim online olarak biliyor musun peki?

  • yue  (15.11.14 17:31:28) 
bunun hakkında bilgim yok da fikir vermesi açısından siyah elektrik bandı kullanılabilir çapraz şekilde (X). gayet de seksi oluyor


  • c1b2k3  (15.11.14 17:37:11) 
Bu süslü olanları bilmem, benim bildiğim bunlar. images.gittigidiyor.com

İyi oluyorlar, bir sürü kere yapışabiliyorlar. Ekran filmi kadar yapışkan, öyle japon yapıştırıcısi gibi değil.
  • Lim5  (15.11.14 17:54:31) 
@Lim5
yatak odasında kullanma amaçlı bakıyorum ben. ama haklısın 'göğüs ucu kapatıcı' deyince akla senin söylediğin ürün geliyor ben de bilmiyordum belki başka bir adı vardır bunların bulamadım maalesef.

  • yue  (15.11.14 18:01:24) 
www.n11.com

n11.com'a üye isen bunlara bakabilirsin. +18 kategorisinde olduğu için, üye olup doğum tarihini teyit eden uyarıyı onaylamadan gerekiyor, yoksa ürün görsellerini göremiyorsun.
  • vesna  (15.11.14 18:24:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.