[]

nereye gidiyor bunlar

perdeleri yıkadım. hepsinde birer ikişer düğme düşmüş yıkanırken. çamaşır makinesinin içinde yok, lastiğinin oraya falan da girmemiş. e süzeğe gidecek şey zaten değil. makinenin kazanını inceledim, yok yani kaçıp gidebileceği bir yer. ben anlamıyorum nereye gidiyor bunlar? nerede bu düğmeler?




 
var tabi olmaz mı? ön kısımda bi hazne oluyo oraya gidiyo düğme saç teli falan.
sağ alttaki yer var ya ora işte.

upload.wikimedia.org
  • battal gemalmaz  (15.11.14 16:56:08 ~ 16:56:21) 
ben oraya baktım yoktu. @battal gemalmaz. cevabınızı okuyunca iyi mi bakamadım diye tekrar açıp bakayım dedim, su püskürdü dışarı. makine çalışıyordu da :d

makine çalışırken açmayın o kapağı, su püskürtüyor :d
  • vesna  (15.11.14 17:04:11) 
O kapağa çorap ve külot bile kaçıyor, kornişler de kesin oradadır veya oraya doğru yoldadır.


  • Lim5  (15.11.14 17:58:49) 
korniş değil düğme değil onların adı brit! hür ve kabul edilmiş britler locası adına tekzibi borç bilirim.
biz britiz, kornişlerde dolaşırız.

  • namus ninjası  (15.11.14 18:08:09) 
simdi o kapagin icinde bi tane minik hortum oluyo bi tane de cevirmeli kapak gibi bisey. makine calismazken hortumla suyu bosaltip o cevirmeli kapagi acip baktinni?


  • battal gemalmaz  (16.11.14 13:03:52) 
baktım işte, soruyu ilk sorarken süzek diye kast ettiğim orasıydı. daha sonra da baktım bir yere mi takıldı, diğer çamaşırlar yıkanırken gelir mi oraya diye, yine yok.

neyse önemli olan düğmeler değil zaten. yedek vardı, taktım astım perdeyi de, ben makineden nasıl firar ettiklerini merak ediyorum.
  • vesna  (16.11.14 15:55:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.