[]

Ton balığı

Ton balığı nasıl bir besin sizce? Spor yaptığım için bir de sevdiğimden baya tüketiyorum ama sanki katkı maddeleriyle dolu, sağlıksız bir besinmiş gibi geliyor. Nasıl üretildiğini bilen var mı? Baya tüketiyorum dediğim de haftada iki küçük kutu filan.




 
O kadardan bisi olmaz.adi ton baligi zaten kutuyu okursan ton tipi yazar.


  • duptıs  (15.11.14 13:51:39) 
yağını iyice süzüyorsundur zaten. içinde cıva var diye çok tüketilmesi zararlı diye biliyorum ancak haftada 2-3 kutudan zarar olmaz.


  • xenophobe  (15.11.14 13:56:36) 
Ton balığı iyidir. Yalnız alırken tek bir bütün olarak satılanlar var ondan alırsanız daha iyi olur, zira diğer parçalı olanlar genelde artık ton balığı oluyor. Bir de ayçiçek yağı ile korunanlar yerine zeytinyağlı olanları veya yağı süzülmüş olanları tercih edin. Bir de Dardanel'den şaşmayın.


  • angelus  (15.11.14 14:14:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.