[]

Özel kurslarda kayıt dondurmak ?

Merhaba.. Özel bir eğitim dershanesinin web tasarım kursuna gidiyorum.. Lakin bazı sebeplerden ötürü yaklaşık 8-9 ay boyunca kursa gitme şansım olmayacak, kursa ödeyeceğim bir senet falanda yok.. borçlu değilim yani.. Acaba bu tarz dershaneler maksimum 1 sene kayıt donduruyorlar mı ? Hani şu an kaydımı dondurup geri kalan kısmı 1 sene sonraki kurda devam ettirme şansım olabilir mi ? Tamam dershaneye telefon açmam daha doğru olacaktır ama şu saatte böyle bir imkanım yok, en azından yarına kadar da bir fikir edineyim sizin değerli görüşlerinizle ve tecrubelerinizle..




 
kayıt dondurmana gerek yok ki. kurs yöneticilerini ara sabah ve durumunu anlat. kurstan çok memnun olduğunu, seneye kaldığın yerden devam etmek istediğini söyle. olmaz derlerse de zaten senet menet yok, gitmezsin olur biter.


  • samanliktaki zuhtu  (31.08.09 21:32:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.